Kohta on kesä ja Särkänniemi Cup!!!
Julkaistu: 27.01.2023 08.00

Kohta on kesä ja Särkänniemi Cup!!!

Kuva: Jyri Haapanen


TPV:n järjestämä jokakesäinen Särkänniemi Cup pelataan tänä vuonna 13-16.7.2023. Turnaus on tunnettu sujuvana tapahtumana, jossa on todella hauskaa oheisohjelmaa. Turnauspäällikkö Harri Rantala kertoo kaiken nyt olevan niin valmista, että ilmoittautuminen voi alkaa.

- Tänä vuonna turnauksella on kaksi keskuspaikkaa, Pirkkahallin nurmet sekä Kaupin Urheilupuisto. Kuljetuspalveluiden avulla joukkueet pääsevät peleihin ja majoitukseen sujuvasti, eikä joukkueen taustavoimien tarvitse murehtia logistiikasta. Turnaukseen osallistuminen ja Tampereen kesästä nauttiminen on tehty niin helpoksi kuin mahdollista.

Majoituksia on tarjolla moneen makuun. Rantala kertoo, että kaikille löytyy varmasti sopiva vaihtoehto: - Perinteisten koulu- ja hotellipakettien lisäksi tarjolla on tänä kesänä Härmälän Camping-alue, josta voi varata mökkimajoituksen järven rannalla. Ja ruokailut järjestyvät tietenkin kauttamme helposti.

Oheisohjelma on tunnetusti kesäisen turnauksen vetonaula: - Särkänniemeen pääsevät tietysti kaikki, ja muutenkin Tampereella vapaahetket kuluvat rattoisasti. Meille turnausväen viihtyminen on kunnia-asia, Rantala paaluttaa.

Sarjoja löytyy sekä kilpa- että haastejoukkueille, ja kaikille osallistuville joukkueille taataan sopiva määrä pelejä. Osoitteesta https://sarkanniemicup.fi/ voi katsoa tarkemmat tiedot sarjoista, ilmoittautumisesta, oheispalveluista ja muista aktiviteeteista.

TERVETULOA PITÄMÄÄN HAUSKAA KESÄN PARHAASEEN TURNAUKSEEN!