TPV on hankkinut otteluiden tallentamiseen kaksi Veo-automaattikameraa, Veo 1 otteluiden tallentamiseen ja Veo 2 otteluiden tallentamiseen ja suoratoistoon. Hankinnassa seuran yhteistyökumppanina on Vilkas Group, joka on verkkokaupparatkaisuihin erikoistunut tamperelainen yritys. TPV:n joukkueet voivat varata kameroita käytettäväksi peliensä kuvaamiseen.

Veon vastuuhenkilö Ash Civil, ash.civil@gmail.com

Ohjeet kameran varaamiseen ja käyttöön

  • Alla olevasra kalenterista näet Veo-automaattikameran varaustilanteen.
  • Varaa kamera lähettämällä sähköpostia Veo-kameran vastuuhenkilölle Ash Civilille. Laita viestin otsikoksi "Veo". Voitte sopia Ashin kanssa mistä kamera haetaan ja palautetaan.
  • Kun varaat kameran ensimmäisen kerran Ash lähettää sinulle linkin, jolla voit lisätä joukkueesi sekä pelaajat Veon appiin. Voit lisätä pelaajat sen jälkeen, kun olet kuvannut pelin ja haluat jakaa sen joukkueelle.
  • Veon verkkosivut löytyvät osoitteesta: http://app.veo.co/, kännykkäsovellus löytyy sovelluskaupoista.
  • Kun olet saanut kameran katso ohjeet kameran käyttöön TÄÄLTÄ.
  • Palautettuasi kameran Ash lataa pelin Veon palvelimelle, ellei muuta ole sovittu.

Suoratoistopalvelu

Veo Live -sovelluksessa voit katsoa jalkapallo-otteluita suoratoistona joukkueilta ja seuroilta ympäri maailmaa. TPV:llä on oma kanava Veo Live-sovelluksessa. Kun tilaat kanavan saat ilmoituksia seuran suoratoistolla näytettävistä otteluista.

Ohjeet TPV:n kanavan tilaamiseen

Veo Live-sovelluksen suoratoistoja voi katsoa älypuhelimella tai tabletilla. Ottelut on mahdollista peilata televisioon.

1. Asenna älypuhelimeesi tai tablettiisi Veo Live-sovellus. iOS TÄÄLTÄ, Android TÄÄLTÄ.

2. Kun avaat sovelluksen ensimmäisen kerran, sinua kehotetaan luomaan Veo-tili (Create Veo account). Jos sinulla on jo Veo-tili, napsauta vain Sign In.


Jos luot uuden tilin, seuraa näytön ohjeita, anna pyydetyt tiedot ja napsauta Sign Up.

3. Kun tilisi on luotu, voit alkaa seurata TPV:tä. Kirjoita hakupalkkiin "TPV". Kun löydät TPV:n, napsauta "follow" ja seura lisätään luetteloosi. Varmista, että ilmoitukset ovat päällä niin saat etukäteen tiedon suoratoistolähetyksistä (Mene Profile välilehdelle >> klikkaa Push notifications). Linkki TPV:n kanavaan: https://veolive.page.link/46Cp

Veo Liven ohjeet englanniksi: https://support.veo.co/hc/en-us/categories/5310661...