Etsitkö paikkaa pelata futista? TPV tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia harrastaa.

Ympärivuotisesti toimivat ikäkausijoukkueet tarjoavat futiksesta innostuneille lapsille paikan liikkua ohjatusti. Joukkueita on ikäluokissa 7-20-vuotiaat tytöt ja pojat. Näissä perinteisessä juniorijoukkueissa toiminta on laadukasta, säännöllistä ja pelaajia pyritään kehittämään positiivisessa ja liikunnallisessa ympäristössä. Toiminta vaatii perheiltä sitoutumista toimintaan. Jos haluat kokeilemaan voit ottaa yhteyttä tällä LOMAKKEELLA.

Kesällä toimii TPV:n kaupunginosatoiminta Futisklubi 6-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Toimintaa järjestetään touko-elokuussa. Treenejä pari kertaa viikossa ja pelejä säännöllisesti. Toiminnan keskiössä on liikunnan ilo ja kaikille avoin harrastaminen. Katso lisätiedot TÄÄLTÄ.

Aivan pienimmille eli 3-5-vuotiaille on tarjolla Prinssi- ja prinsessafutis, jossa lapset voivat tutustua lajiin. Treenit ovat kerran viikossa kesä-elokuussa. Katso lisätiedot TÄÄLTÄ.

UEFA Playmakers on 5-8-vuotiaille tytöille suunnattu harrastusryhmä, joka on tarkoitettu vasta-alkajille. Treenit ovat kerran viikossa. Toiminta toteutetaan yhteistyössä UEFA:n ja Disneyn kanssa. Katso lisätiedot TÄÄLTÄ.

Myös talvelle on tarjolla harrastefutista! TPV:n Talvitoiminta on 6-12-vuotiaille tarjoitettu harrastefutis, jossa treenataan sunnuntaisin sekä Xtrana saliharjoitus joka toinen torstai. Talvitoiminnan sivut löytyvät TÄÄLTÄ.