Lomake sulkeutuu 10.10.2021 23.59
TPV:n Tekniikkakilpailut järjestetään 17.10. klo 12.00 alkaen Pyynikin kentällä. Kilpailut ovat avoimet myös TPV:n ulkopuolisille pelaajille, joilta peritään 12 euron osallistumismaksu. Ilmoittautuminen tällä lomakkeella 10.10. mennessä.
TPV hakee ohjaajia harrastetoimintaan. Tarjolla on erilaisia tehtäviä ympäri vuoden. Haemme ohjaajia TPV:n Talvitoimintaan, Kaupunginosatoimintaan sekä erilaisiin liikunta- ja jalkapallokerhoihin.

Sinulla ei tarvitse olla lajitaustaa tai suurta määrää ohjauskokemusta. Toivomme, että olet innostava ja heittäydyt mielelläsi mukaan erilaisiin leikkeihin ja peleihin. Pidät lasten kanssa työskentelystä ja koet lasten monipuolisen liikunnan tärkeäksi. Arvostamme haluasi kehittyä ohjaajana ja järjestämme sinulle tehtävään sopivan koulutuksen. Maksamme sinulle ohjaajan tehtävästä palkkion.i.

Tule mukaan tekemään arvokasta työtä TPV-yhteisössä!

Täytä oheinen lomake niin olemme yhteydessä sinuun.

Mikäli sinulla on kysyttävää ota yhteyttä junioripäällikkö Harri Rantala, 0500 736 909, harri.rantala@tpv.fi

Treenit 1-2 kertaa viikossa ajalla 3.10.21-10.4.2022.
• Futistreenit tekonurmella sunnuntai-iltaisin. Treenien kesto on 75 min ja ne järjestetään klo 16.00-19.30 välillä.
Paikkana Kaupin urheilupuisto (Kuntokatu), Jalitsu-halli Hervannassa (Lindforsinkatu) tai Tampereen Messu-ja Urheilukeskus (Ilmailunkatu 20).
Tarkemmat kellonajat ilmoitetaan, kunhan ryhmien koko on tiedossa.
• Lisäksi 12 kappaletta Xtra-treeniä torstai-iltaisin. Paikkana Kaarilan koulun sali (Vallerinkatu 11). Xtra-treeneissä painotetaan monipuolisesti yleisliikunnan taitoja.
• Järjestämme lisäksi Talvitoiminnan pelitapahtumia.

Koko talven hinta on 190 euroa. Lokakuun ajan vapaat harjoitukset, mutta ilmoittaudu sitoumuksetta.

Tarkemmat kellonajat ilmoitetaan, kunhan ryhmien koko on tiedossa.
• Lisäksi 12 kappaletta Xtra-treeniä torstai-iltaisin. Paikkana Kaarilan koulun sali (Vallerinkatu 11) tai Pirkkahalli D. Xtra-treeneissä painotetaan monipuolisesti yleisliikunnan taitoja.

Treenit 1-2 kertaa viikossa ajalla 3.10.21-10.4.2022.
• Futistreenit tekonurmella sunnuntai-iltaisin. Treenien kesto on 75 min ja ne järjestetään klo 16.00-18.30 välillä.

• Järjestämme lisäksi Talvitoiminnan pelitapahtumia.

Koko talven hinta  on 190 euroa. Lokakuun ajan vapaat harjoitukset, mutta ilmoittaudu sitoumuksetta.

• Järjestämme lisäksi Talvitoiminnan pelitapahtumia.

Koko talven hinta 2012-2015-syntyneille on 190 euroa. Lokakuun ajan vapaat harjoitukset, mutta ilmoittaudu sitoumuksetta.

Paikkoja 30

Toiminnan tavoitteena on tarjota leikinomaista, monipuolista liikuntaa sekä kehittää lapsen taitoja toimia ryhmässä. Treenit kerran viikossa (60-75 min) sunnuntai-iltapäivisin  Takahuhdin yläkoulun liikuntasalissa (Hanhenmäenkatu 2) klo 14.00-16.30 välillä. Tarkka kellonaika riippuu ilmoittautuneiden määrästä. Koko talven hinta on 120 euroa. Maksu sisältää:
* Toiminnan olosuhteiden käyttökorvaukset
* Valmennuksen ja valmentajien koulutukset
* Vakuutuksen
* Seuran toimiston palvelut
* Seuran jäsenyyden

* Toiminnan olosuhteiden käyttökorvaukset
* Valmennuksen ja valmentajien koulutukset
* Vakuutuksen
* Seuran toimiston palvelut
* Seuran jäsenyyden

Tällä lomakkeella voi ilmoittautua ympärivuotisesti toimivien ikäkausijoukkueiden avoimiin harjoituksiin.
TPV:n ikäkausijoukkueissa on tarjolla monenlaisia mahdollisuuksia toimia valmentajana. Mikäli haluat olla mukana vain kerran viikossa tai haaveilet valmentavasi joskus ammatiksesi niin seurassamme on tehtäviä tarjolla.

Etsimme eri joukkueisiin vastuu- ja apuvalmentajia sekä maalivahtivalmentajia. Lisäksi etsimme kerho- ja harrasteohjaajia.

Tarjoamme valmentajalle käyttöön valmennuslinjan materiaaleineen, mahdollisuuden kouluttautua sekä seuran päätoimisten henkilöiden tuen valmennustehtävään. Valmentajalle maksettavat korvaukset riippuvat tehtävän vaativuudesta sekä valmentajan koulutustasosta. Osalla seuramme valmentajista valmentajanpolku on johtanut uuteen ammattiin.

Tule mukaan tekemään arvokasta työtä TPV-yhteisössä!

Täytä oheinen lomake niin olemme yhteydessä sinuun.

Mikäli sinulla on kysyttävää ote yhteyttä valmennuspäällikkö Petri
Taskiseen: petri.taskinen@tpv.fi, 044 555 3289

Tällä lomakkeella voit olla yhteydessä TPV:n ympärivuotisesta ikäkausitoiminnasta. Täytä lomakkeen tiedot niin olemme yhteydessä sinuun lähiaikoina.