Lomake sulkeutuu 15.07.2022 12.00
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua 2009-syntyneiden ja vanhempien poikien aamuharjoituksiin.
Treenien aikataulut näkyvät P14/13-joukkueen (2009-syntyneet) ja P15-joukkueen (2007-syntyneet) Jopox-kalentereissa.
 Lomake sulkeutuu 15.07.2022 12.00
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua 2010-2012-syntyneiden poikien ja tyttöjen aamuharjoituksiin. Treenit järjestetään maanantaisin klo 9.45-11.15 Kauppi 2 seuraavina päivinä: 20.6., 27.6., 18.7., 25.7., 1.8. Tapahtumat ovat maksuttomia.
Ilmoita joukkueesi TPV:n järjestämiin kaupunginosasarjoihin ja -turnauksiin.

Ilmoittautuminen Prinssi- ja prinsessafutikseen kaudelle 2022

Paras paikka perheen pienimmille aloittaa jalkapalloharrastus. Ohjattu jalkapalloharjoitus kerran viikossa keskiviikkoisin Pirkkahallin nurmikentillä kesäkuun alusta elokuun loppuun.

Kesälle 2022 Prinssi- ja prinsessafutiksen toimintamaksu on 70 euroa.

Ilmoittautuminen Futisklubin kaupunginosajoukkueiden toimintaan kaudelle 2022.

Futisklubin harjoitukset käynnistyivät toukokuussa ja kausi kestää syyskuulle. Tapahtumia on pääsääntöisesti kahdesti viikossa.

TPV hakee ohjaajia harrastetoimintaan. Tarjolla on erilaisia tehtäviä ympäri vuoden. Haemme ohjaajia TPV:n Talvitoimintaan, Kaupunginosatoimintaan sekä erilaisiin liikunta- ja jalkapallokerhoihin.

Sinulla ei tarvitse olla lajitaustaa tai suurta määrää ohjauskokemusta. Toivomme, että olet innostava ja heittäydyt mielelläsi mukaan erilaisiin leikkeihin ja peleihin. Pidät lasten kanssa työskentelystä ja koet lasten monipuolisen liikunnan tärkeäksi. Arvostamme haluasi kehittyä ohjaajana ja järjestämme sinulle tehtävään sopivan koulutuksen. Maksamme sinulle ohjaajan tehtävästä palkkion.i.

Tule mukaan tekemään arvokasta työtä TPV-yhteisössä!

Täytä oheinen lomake niin olemme yhteydessä sinuun.

Mikäli sinulla on kysyttävää ota yhteyttä junioripäällikkö Harri Rantala, 0500 736 909, harri.rantala@tpv.fi

TPV:ssä on eritasoisia ympärivuotisesti toimivia joukkueita. Kilpajoukkueemme harjoittelevat tavoitteellisesti ja pelaavat Lännen alueen sekä Suomen kovimpia joukkueita vastaan. Haastetasolla kehitämme pelaajia kohti kilpatasoa ja harrastetasolla pääasiana on liikunnan ilo futiksen parissa. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä.

Voit ottaa myös yhteyttä valmennuspäällikkö Petri
Taskiseen: petri.taskinen@tpv.fi, 044 555 3289
TPV:n ikäkausijoukkueissa on tarjolla monenlaisia mahdollisuuksia toimia valmentajana. Mikäli haluat olla mukana vain kerran viikossa tai haaveilet valmentavasi joskus ammatiksesi niin seurassamme on tehtäviä tarjolla.

Etsimme eri joukkueisiin vastuu- ja apuvalmentajia sekä maalivahtivalmentajia. Lisäksi etsimme kerho- ja harrasteohjaajia.

Tarjoamme valmentajalle käyttöön valmennuslinjan materiaaleineen, mahdollisuuden kouluttautua sekä seuran päätoimisten henkilöiden tuen valmennustehtävään. Valmentajalle maksettavat korvaukset riippuvat tehtävän vaativuudesta sekä valmentajan koulutustasosta. Osalla seuramme valmentajista valmentajanpolku on johtanut uuteen ammattiin.

Tule mukaan tekemään arvokasta työtä TPV-yhteisössä!

Täytä oheinen lomake niin olemme yhteydessä sinuun.

Voit ottaa myös yhteyttä valmennuspäällikkö Petri
Taskiseen: petri.taskinen@tpv.fi, 044 555 3289