Vakuutus

Futisklubin toimintamaksu sisältää pelaajan vakuutuksen LähiTapiolassa ja ohjaajan vakuutuksen Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvassa.

Pelaajan vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa ympäri vuorokauden urheiluliiton tai- seuran järjestämässä kilpailussa, ottelussa, tapahtumassa tai valmennusohjelman mukaisessa harjoittelussa.

Vakuutuksesta korvataan tapaturmasta aiheutuvia hoitokuluja kuten lääkärin määräämiä tutkimuksia, hoitoja, lääkkeitä ja välittömiä matkakuluja.

Ryhmätapaturmaehdoista poiketen vakuutuksesta korvataan myös tyypillisiä urheilutoiminnassa sattuvia vammoja, kuten polven nivelkierukan repeämä, napa- tai nivustyrä, nivelen tai polvilumpion sijoiltaanmeno, penikkatauti, rasitusmurtuma, tennis- tai golfkyynärpää, akillesjänteen tulehdus tai repeämä, olkapään jännealueen tulehdus, limapussin tulehdus ja kantakalvon tulehdus.

Tapaturman sattuessa

Urheiluvakuutus sisältää maksuttoman terveyspalvelun, jonka kautta hoitoon pääsee suoraan urheiluvammoihin erikoistuneelle lääkärille. Palveluntuottaja on Pihlajalinna Oyj.

Vahingot ilmoitetaan aina LähiTapiola Pirkanmaan Terveyspalvelun kautta. Samalla puhelulla hoituvat ajanvaraus, korvausasia ja suoralaskutus. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta.

Terveydenhuollon ammattilaiset palvelevat terveyspalvelussa joka päivä klo 6-22, puh. 03 3391 1200. Palveluvalikko 2. Kerro, että kuulut TPV Futisklubiin. Kuntoutuminen alkaa nopeammin, kun hoito aloitetaan heti oikein.

Vakuutusmäärät (LähiTapiola) ryhmäurheilutapaturmavakuutus

Hoitokulut tapaturmaa kohden enintään 20 000 €