Futisklubilla on myös talvitoimintaa!Lue lisää!

Futisklubi tarjoaa harrastejalkapalloa 3-12 -vuotiaille tytöille ja pojille

Futisklubi tarjoaa mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omien kykyjen ja halujen mukaisesti. Toiminta jakautuu kaupunginosajoukkueisiin että perheen pienimmille suunnattuun prinsessa- ja prinssifutikseen.

Toiminnan hinnat ja ilmoittautuminen TÄÄLLÄ

5-12 -vuotiaille Futisklubin kaupunginosajoukkueet

Se perinteisin jalkapallotoiminta! Futisklubin kaupunginosajoukkueet harjoittelevat omassa kotikaupunginosassaan ja pelaavat otteluita muita kaupunginosajoukkueita sekä lähialueiden muita joukkueita vastaan.

Harjoitukset käynnistyvät toukokuussa ja kausi kestää syyskuulle. Harjoitukset ja sarjaottelut pelataan arkisin. Lisäksi kauden aikana on 3-4 viikonlopulle sijoittuvaa turnaustapahtumaa. Tapahtumia on pääsääntöisesti kahdesti viikossa.

Futisklubissa voit vapaasti harrastaa ilman kilpailullisia tavoitteita. Kehityshaluisille Futisklubi tarjoaa tien eteenpäin ympärivuotiseen ikäkausitoimintaan, joka on seuran kilpailu-urheilullinen toimintahaara. Suurin osa TPV:n kasvateista ovat aloittaneet harrastuksen Futisklubissa ja jatkaneet siitä eteenpäin ikäkausijoukkueisiin.

Talviaikaan TPV tarjoaa futisklubilaisille myös taitokoulua.

3-5 -vuotiaille Prinssi- ja prinsessafutis
Paras paikka perheen pienimmille aloittaa jalkapalloharrastus. Ohjattu jalkapalloharjoitus kerran viikossa keskiviikkoisin Pirkkahallin nurmikentillä kesäkuun alusta elokuun loppuun.

Toiminta tapahtuu useassa ryhmässä. Aivan pienimmille on tarjolla lapsi-vanhempi -ryhmä.

Prinssi- ja prinsessafutiksesta voi jatkaa jalkapalloa talvikaudella TPV:n Futiseskarin puitteissa.