Futisklubi tarjoaa harrastejalkapalloa 3-12 -vuotiaille tytöille ja pojille

Futisklubi tarjoaa mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omien kykyjen ja halujen mukaisesti. Toiminta jakautuu kaupunginosajoukkueisiin että perheen pienimmille suunnattuun Prinssi- ja prinsessafutikseen.

Toiminnan hinnat ja ilmoittautuminen TÄÄLLÄ

3-5 -vuotiaille Prinssi- ja prinsessafutis
Paras paikka perheen pienimmille aloittaa jalkapalloharrastus. Ohjattu jalkapalloharjoitus kerran viikossa Pirkkahallin nurmikentillä (Ilmailunkatu 20). Toiminta alkaa Pirkkahallilla ke 7.6. ja jatkuu aina 30.8. saakka. Toiminta tapahtuu useassa ryhmässä. Aivan pienimmille on tarjolla lapsi-vanhempi -ryhmä. Pilotoimme kaudella 2023 toimintaa myös Ruutanassa! Ruutanan ryhmän toiminta alkaa torstaina 8.6. klo 17-18 Suinulan kentällä ja jatkuu 31.8. saakka.

5-12 -vuotiaille Futisklubin kaupunginosajoukkueet

Se perinteisin jalkapallotoiminta! Futisklubin kaupunginosajoukkueet harjoittelevat omassa kotikaupunginosassaan ja pelaavat otteluita muita kaupunginosajoukkueita sekä lähialueiden muita joukkueita vastaan. Harjoitukset käynnistyvät toukokuun kahden ensimmäisen viikon aikana ja jatkuvat aina syyskuun alkupuolelle (vko 36) asti (heinäkuussa vko:t 28 ja 29, 10.7.-23.7. kesätauko). Harjoitusten lisäksi joukkueet pelaavat sarjapelejä noin joka toinen viikko arki-iltaisin. Lisäksi kauden aikana on kaksi viikonlopulle sijoittuvaa turnaustapahtumaa 17.6. ja 19.8. Tapahtumia on pääsääntöisesti kahdesti viikossa.

Futisklubissa voit vapaasti harrastaa ilman kilpailullisia tavoitteita. Kehityshaluisille Futisklubi tarjoaa tien eteenpäin ympärivuotiseen ikäkausitoimintaan, joka on seuran kilpailu-urheilullinen toimintahaara. Suurin osa TPV:n kasvateista ovat aloittaneet harrastuksen Futisklubissa ja jatkaneet siitä eteenpäin ikäkausijoukkueisiin. Talvella TPV tarjoaa myös harrastetason Talvitoimintaa.

Lisätietoja:

Sari Ilola
ilolasari@gmail.com / 046 9099261