Futisklubi tarjoaa harrastejalkapalloa 3-12 -vuotiaille tytöille ja pojille

Futisklubi tarjoaa mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omien kykyjen ja halujen mukaisesti. Toiminta jakautuu kaupunginosajoukkueisiin että perheen pienimmille suunnattuun Prinssi- ja prinsessafutikseen.

Toiminnan hinnat ja ilmoittautuminen TÄÄLLÄ

3-5 -vuotiaille Prinssi- ja prinsessafutis
Paras paikka perheen pienimmille aloittaa jalkapalloharrastus. Ohjattu jalkapalloharjoitus kerran viikossa (keskiviikkoisin) Pirkkahallin nurmikentillä, Ilmailunkatu 20. Toiminta alkaa 25.5.2022, jatkuen aina elokuun loppuun saakka. Keskiviikkona 8.6.2022 ei ole toimintaa. Toiminta tapahtuu useassa ryhmässä. Aivan pienimmille on tarjolla lapsi-vanhempi -ryhmä.

5-12 -vuotiaille Futisklubin kaupunginosajoukkueet

Se perinteisin jalkapallotoiminta! Futisklubin kaupunginosajoukkueet harjoittelevat omassa kotikaupunginosassaan ja pelaavat otteluita muita kaupunginosajoukkueita sekä lähialueiden muita joukkueita vastaan. Harjoitukset käynnistyvät toukokuun ensimmäisellä viikolla ja kausi kestää syyskuulle (heinäkuussa kesätauko). Lisäksi kauden aikana on 3 viikonlopulle sijoittuvaa turnaustapahtumaa. Tapahtumia on pääsääntöisesti kahdesti viikossa.

Futisklubissa voit vapaasti harrastaa ilman kilpailullisia tavoitteita. Kehityshaluisille Futisklubi tarjoaa tien eteenpäin ympärivuotiseen ikäkausitoimintaan, joka on seuran kilpailu-urheilullinen toimintahaara. Suurin osa TPV:n kasvateista ovat aloittaneet harrastuksen Futisklubissa ja jatkaneet siitä eteenpäin ikäkausijoukkueisiin. Talvella TPV tarjoaa myös harrastetason Talvitoimintaa.

Lisätietoja:

Futisklubi päällikkö Sari Ilola ilolasari(a)gmail.com / p. 046 9099261