Futisklubi tarjoaa harrastejalkapalloa 3-12 -vuotiaille tytöille ja pojille

Futisklubi tarjoaa mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omien kykyjen ja halujen mukaisesti. Toiminta jakautuu kaupunginosajoukkueisiin että perheen pienimmille suunnattuun Prinssi- ja prinsessafutikseen.

Toiminnan hinnat ja ilmoittautuminen TÄÄLLÄ

3-5 -vuotiaille Prinssi- ja prinsessafutis
Paras paikka perheen pienimmille aloittaa jalkapalloharrastus. Ohjattu jalkapalloharjoitus kerran viikossa Pirkkahallin nurmikentillä (Ilmailunkatu 20). Toiminta alkaa toukokuun lopulla ja jatkuu aika elokuun loppuun saakka. Toiminta tapahtuu useassa ryhmässä. Aivan pienimmille on tarjolla lapsi-vanhempi -ryhmä. Pilotoimme kaudella 2023 toimintaa myös Ruutanassa! Toiminta lähtee käyntiin, mikäli saamme riittävästi ilmoittautuneita.

5-12 -vuotiaille Futisklubin kaupunginosajoukkueet

Se perinteisin jalkapallotoiminta! Futisklubin kaupunginosajoukkueet harjoittelevat omassa kotikaupunginosassaan ja pelaavat otteluita muita kaupunginosajoukkueita sekä lähialueiden muita joukkueita vastaan. Harjoitukset käynnistyvät toukokuun alkupuolella ja jatkuvat aina syyskuun alkupuolelle asti (heinäkuussa kesätauko). Harjoitusten lisäksi joukkueet pelaavat sarjapelejä noin joka toinen viikko arki-iltaisin. Lisäksi kauden aikana on kaksi viikonlopulle sijoittuvaa turnaustapahtumaa. Tapahtumia on pääsääntöisesti kahdesti viikossa.

Futisklubissa voit vapaasti harrastaa ilman kilpailullisia tavoitteita. Kehityshaluisille Futisklubi tarjoaa tien eteenpäin ympärivuotiseen ikäkausitoimintaan, joka on seuran kilpailu-urheilullinen toimintahaara. Suurin osa TPV:n kasvateista ovat aloittaneet harrastuksen Futisklubissa ja jatkaneet siitä eteenpäin ikäkausijoukkueisiin. Talvella TPV tarjoaa myös harrastetason Talvitoimintaa.

Lisätietoja:

Futisklubi-päällikkö Linda Huhtala