TPV:n toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2023
Tampereen Pallo-VeikotJulkaistu: 30.05.2024 13.56

TPV:n toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2023

TPV:n toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelle 2023 esitellään seuran kevätkokouksessa torstaina 30.5. Seura on mennyt monella rintamalla eteenpäin, mutta talouden tunnusluvut vaativat lähitulevaisuudessa entistäkin tarkempaa huomiota.

Tampereen Pallo-Veikot ry:n 93. toimintavuosi on sisältänyt mm. brändiuudistuksen, seuran oman harjoituskentän toteutuksen ja käyttöönoton sekä pelipassien lukumäärän selkeän kasvun.

Miesten edustusjoukkueen kausi huipentui sarjanousuun. TPV pelaa kaudella 2024 Kakkosta Tammelan Stadionille, jonne siirtymisestä päätettiin vuoden 2023 lopulla. Naisten edustusjoukkue pelasi vahvan kauden sijoittuen Kakkosessa neljänneksi.

Junioritoiminnassa on panostettu päätoimisiin resursseihin aiempaa enemmän. Tästä on seurannut toiminnan laadun paranemista sekä pelaajamäärien nousua. Harrastetoimintapuolella toiminnan vahvistaminen jatkuu kaudella 2024.

TPV on järjestänyt viikoittaisia kerhoja Tampereen kaupungin kouluille ja päiväkodeille. Kesällä järjestettiin liikuntaleiri sekä futisleiri. Vuosiohjelmaan kuuluivat myös perinteinen Särkänniemi Cup kesällä sekä Välipäiväturnaus vuoden lopulla.

Talouden suhteen seuran tilikausi oli -42 940€ alijäämäinen. Edellisten vuosien ylijäämä paikkaa vuoden 2023 alijäämää, mutta talouden suhteen on tehtävä korjaavia toimenpiteitä. Turnausten tuotto jäi tavoitteista sekä edustusjoukkueiden tulos oli odotettua heikompi.

Puheenjohtaja Jouni Kaikuranta on tyytyväinen seuran kehitykseen yleisellä tasolla, mutta talouspuoleen on kiinnitettävä entistä tarkempaa huomiota.

- Seura on monella tavalla kehittymässä ja kasvamassa toivottuun suuntaan. Tämä ei kuitenkaan voi pitemmällä aikavälillä tapahtua talouden kustannuksella, vaan kulut on pystyttävä sopeuttamaan tuloihin. Hallitus on tässä suhteessa ajan tasalla, Kaikuranta vakuuttaa.