Tule valmentamaan TPV:n junioreita

Tampereen Pallo-Veikot on kasvattajaseura, jossa avainhenkilöitä ovat valmentajat ja ohjaajat. Kiinnostus jalkapalloon ja sen opettamiseen on perusedellytys, jota valmentajilta odotamme. Tarjoamme vasta-alkajille valmentajanpolun alkaen Palloliiton Futisvalmentajan startti-koulutuksesta. Tarjolla on myös mielenkiintoisia tehtäviä kokeneemmille valmentajille.

TPV haluaa auttaa valmentajia kehittymään mm. Palloliiton koulutusten avulla. Seurassamme on myös tutor, joka tukee aloittelevia valmentajia tehtävissään. Valmentajan toimintaa seurassamme ohjaa valmennuslinja ja pelitapa. Joukkueemme harjoittelevat hyvissä olosuhteissa läpi vuoden. Valmentajan tehtävistä maksamme kulukorvauksen, jonka suuruus riippuu tehtävän vaativuudesta, valmentajan koulutustaustasta ja kokemuksesta. Ota rohkeasti yhteyttä niin voimme keskustella juuri sinulle sopivasta tehtävästä.

Yhteydenottolomake TÄÄLLÄ