Edustus Miehet, Harjoitusottelut

Ilves-Kissat - TPV   5 - 0

Kauppi 3

Ilves-Kissat parempi Kaupin aurinkoisessa iltapäivässä

TPV pelasi parin päivän sisään toisen harjoitusottelun Kaupissa. Olosuhteet paranivat torstaista, sillä aurinko paistoi täydeltä terältä helmikuisen iltapäivän kaunistuksena. Punakoneessa ilmeet eivät ottelun jälkeen olleet aurinkoisia, sillä Ilves-Kissat tylytti Punakonetta numeroin 5-0 (3-0).

Ottelu alkoi Punakoneen kannalta ikävästi, sillä pallo oli suoraan Kissojen suorittamasta aloituspotkusta maalissa – kauemmaksi maalista sijoittunut Sami Maja ei voinut Milad Zanidpourin roikkupallolle mitään. Matsiin jouduttiin siis heti takamatkalta. Avausjakso oli muuten Punakoneelta ihan peruspätevää palloilua, mutta puolen tunnin jälkeen Kissat järjesti mankelin, jonka tuloksena numerot olivat pian 3-0.

Puoliajalla pyrittiin laittamaan laidat kiinni ja saada omaan pallolliseen peliin lisää kontrollia. TPV saikin omaa peliänsä mukavasti kasaan, ja hyökkäyksissä oli itua. Maalintekoon pystyi toisellakin jaksolla kuitenkin vain Ilves-Kissat, ja aivan ottelun lopussa päätösnumeroiksi tehtiin 5-0, mikä ei jättänyt spekulaatioille sijaa. Ash Civil ei matsin jälkeen turhia selitellyt.

- Aivan ottelun alussa saatiin pieni näpäytys, joka tullaan muistamaan tulevissa otteluissa. Sen jälkeen peli oli pääosin meiltä aivan uomissaan, mutta alakerrassa vastustaja pääsi tekemään maalinsa liian helposti. Lopuksi numerot repesivät hieman liiankin isoksi – meilläkin oli hyviä hetkiä, mutta lopullinen laatu jäi piippuun hyvää joukkuetta vastaan. Peli kuitenkin tukee omaa prosessiamme ennen kauden alkua.

TPV:n avauskokoonpano eli torstain jälkeen, ja joukkue kentällä oli hyvin nuori. Erikseen on mainittava vain 15-vuotias Tomas Rantala, joka esiintyi kovassa paikassa oikein mallikkaasti. TPV jatkaa harjoitusotteluitaan ensi lauantaina, jolloin Kaupissa vastaan tulee HyPS. Ottelu alkaa klo 12:30.

TPV:n kokoonpano: