18
HEL
12.30
Edustus Miehet, Harjoitusottelut

TPV - HyPS  2 - 0

Kauppi 3

Punakone palasi voittojen tielle - Kakkosjoukkue taisteli hienosti Suomen Cupissa

TPV pelasi lauantaina harjoitusottelun Hyvinkään Palloseuraa vastaan, kun alun perin vastustajaksi aiottu Haka-j. pelasi sunnuntaina Suomen Cupin ottelun TPV:n kakkosjoukkuetta vastaan. Punakone palasi kahden tappiollisen ottelun jälkeen voittokantaan, sillä HyPS kaatui hyvän esityksen myötä lukemin 2-0 (2-0).

Punakoneen maaleista vastasivat Miika Ekmark sekä Emenike. Ottelu käytiin lauantain iltapäivää kohti tihenevässä lumisateessa, mutta TPV:tä eivät talviset olosuhteet tuntuneet haittaavan. Joukkue hallitsi ottelua, ja voittoa voi pitää ansaittuna.

Ash Civil oli tyytyväinen ottelun antiin: - Ottelu oli hyvin meidän kontrollissamme, vaikka HyPSin vastahyökkäykset ajoittain aiheuttivatkin meille ongelmia. Saimme luotua maalipaikkoja useampaankin maaliin, mutta tulokseen on oltava tyytyväinen. Työnteko alkaa näkyä kentällä, mutta kova työ jatkuu tästä eteenpäinkin.

TPV:n kokoonpano:

Sami Maja > 46’ Riku Kallio
Juuso Yli-Rajala > 46’ Po Law
Aleksi Rantanen
Miika Ekmark > 30’ Vili Ridell
Lauri Merikoski
Wipe Vänttinen > 46’ Tomas Rantala
Jasi Kinnunen > 46’ Akseli Keso
Akseli Paavola > 60’ Lamin Jammeh
Nils Strömsholm > 60’ Timi Rantala
Emenike > 70’ Akseli Paavola
Tuomas Lehti > 65’ Joonas Koivisto


TPV:n kakkosjoukkue pelasi ilahduttavan hyvän Suomen Cupin ottelun Haka-j:tä vastaan, vaikka tappio ottelusta tulikin lukemin 2-3 (1-2). TPV/2:n maaleista vastasivat Onni Katiska ja Samuel Kälvi. Joukkue toteutti valmennuksesta vastanneen Gavin Dyen pelisuunnitelmaa todella hyvin, ja Haka-j joutui venymään parhaaseensa päästäkseen avauskierrokselta jatkoon. TPV:n valmennustiimi oli syystäkin nuoresta joukkueesta ylpeä.

- Joukkue pelasi niin kuin olimme etukäteen suunnitelleetkin, ja aiheutti Hakalle päänvaivaa. Erikoistilanteissa olisimme voineet olla tarkempia, mutta joukkueella ei ole mitään syytä laittaa päätä pensaaseen. Ottelu olisi voinut päättyä miten päin tahansa. Tämä esitys lupaa hyvää kakkosjoukkueen sarjakauteen, Gavin hehkutti.

Tilastot

2 - 0

HyPS
(2-0)
34'MaaliMbachu Emenike
38'MaaliEkmark Miika

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista