Vikke-Valtteri Anttilalle sopimus edustukseen!
Edustus MiehetJulkaistu: 28.07.2024 15.34

Vikke-Valtteri Anttilalle sopimus edustukseen!

Kakkosen ylempään loppusarjaan kurkottanut TPV:n miesten edustusjoukkue teki viikolla pelaajakiinnityksen. Vikke-Valtteri Anttila solmi edustukseen loppukauden 2024 sekä kauden 2025 kattavan sopimuksen.

Juuri kahdeksantoista vuotta täyttänyt keskikenttäpelaaja on pelannut TPV/2 sekä P20 -joukkueiden ringeissä. Edustuksen treeneissä Anttila vakuutti valmennuksen sopimuksen arvoisesti.

Anttila oli perjantaina kokoonpanossa ottelussa FC Honkaa vastaan, ja sai ottelun lopussa ensimmäiset minuuttinsa Kakkosessa.

Anttila on sopimuksesta erittäin iloinen sekä myös ylpeä.

- Muistan pitkään syntymäpäiväni, kun sain sopimuksen samana päivänä. Kakkosjoukkueen ja P20 -joukkueen ringistä käy pelaajia myös edustuksen treeneissä. Sitä kautta pystyy vakuuttamaan valmennuksen omista kyvyistään, Anttila kertoo.

Anttila oli itse aktiivinen osapuoli sopimuksen teossa.

- Kysyin Halmeelta, että mikä tilanteeni on. Aika nopeasti tilanne eteni siihen, että minut halutaan pitää täysiaikaisesti edustuksen mukana.

Valinta kokoonpanoon oli kirsikka kakun päällä.

- Olen oikein ylpeä, että pääsin välittömästi kokoonpanoon mukaan. On hienoa, että sopimus kattaa myös seuraavan kauden. Olen ehdottomasti TPV:n miehiä. Jos en olisi tänään kokoonpanossa, olisin lehtereillä kannattamassa joukkuetta.

Toinen edustusjoukkueen uutinen liittyy lainasopimukseen. Puolustaja Tomas Rantala on lainattu NoPSiin loppukaudeksi. TPV:llä on sopimuksen mukaan mahdollisuus kutsua Rantala takaisin aikaisemmin.

Markus Halme kommentoi lainasopimusta peliminuuttien kautta.

- Tomas pääsee pelaamaan miesten Kolmosen sekä A-SM pelejä NoPSin kanssa, mikä tällä hetkellä palvelee pelaajan kehitystä hyvin. NoPSilla on runsaasti pelejä loppukesän aikana, joten siellä on mahdollisuus saada paljon kaivattuja minuutteja, Halme kertoo.