Punakone valmistautuu TUL Cupin finaaliin tosimielellä
Edustus MiehetJulkaistu: 27.09.2024 16.11

Punakone valmistautuu TUL Cupin finaaliin tosimielellä

Punakoneen kausi saa vielä jatkoa, sillä lauantaina 28.9. TPV pelaa Hervannan kentällä TUL Cupin finaalissa WJK:ta vastaan. Itä-Suomen Nelosta pelaava varkautelaisjoukkue sijoittui lohkossaan kakkoseksi. Kauden urheilullisen tilinpäätöksen aika on lauantain ottelun jälkeen.

Punakoneessa ottelu halutaan voittaa ja samalla uusia viime kauden mestaruus. Päävalmentaja Markus Halmeen mukaan ei kyseessä ole mikään väheksyttävä kannu.

- Pokaali on aina pokaali. Kaikki sen haluavat voittaa, ei se ole millään tavalla merkityksetön juttu. Tällä viikolla on parit treenit. Samalla on otettu tuntumaa luonnonnurmeen. Nurmikentät ovatkin tässä vaiheessa syksyä parhaimmillaan, Halme toteaa.

Punakoneen syksy on mennyt poissaolojen suhteen niin, ettei täyttä porukkaa ole hetkeen saatu kasaan. Silti kokoonpanoissa ei ole mitään täysin ihmeellistä.

- Jokunen pitkittynyt poissaolo on. Hyvä kokoonpano saadaan kuitenkin kasaan, eivätkä kaikki halukkaat edes pääse kokoonpanoon.

Halme varoittaa, että vastustaja on hyvä joukkue, jota vastaan on kaiken oltava kunnossa.

- Varkaudesta asti ei tulla tänne leikkimään. Meidän pitää olla hereillä.

Ottelu alkaa Hervannan keskuskentällä lauantaina klo 14:00 ja siihen on vapaa pääsy. Paikalla on kahvio, ja Wigrenin rapsakat makkarat paistuvat grillissä. Kannattaakin tulla katsomaan, päättääkö Punakone kautensa kannun nostoon.

Kuvassa viime vuoden mestarijoukkue.