Uusi sopimus juuri ennen kauden avausta
Julkaistu: 21.04.2023 15.27

Uusi sopimus juuri ennen kauden avausta

TPV:n toimistolta tärähtää sopimusuutisia juuri ennen sarjakauden alkua: Elmeri Riikonen on solminut edustusjoukkueen kanssa kauden 2023 kattavan sopimuksen.

21-vuotias keskikenttäpelaaja on tätä ennen vaikuttanut Ilveksen organisaatiossa, mutta takana on jopa välivuosi:

”Olen Ilveksen kasvatti, pelannut siellä lapsuudesta asti. Pelasin todella vakavasti 17-vuotiaaksi asti, mutta sen jälkeen tuli vuoden tai oikeastaan kahden tauko. Palasin ensin Ilvekseen höntsymielessä, ja nyt ollaankin sitten TPV:ssä.”

Siemenet TPV-siirtoon kylvettiin jalkapallokentällä:

”Viime vuonna pelasin Ilveksen A2-joukkueessa sekä miesten nelosjoukkueessa, joka pelaa Viitosta. TPV:n kakkosjoukkuetta vastaan pelatessa tuli pientä vihjailua, että TPV:ssäkin voisi olla tilaa. Tämä tuntui hyvältä ratkaisulta, sillä pelaaminen on mennyt takaisin vakavaan suuntaan.”

Elmerin liityttyä Punakoneen treenivahvuuteen asiat sujuivatkin nopeasti. Valmennus vakuuttui näkemästään, ja sopimusta alettiin sorvaamaan pikapuoliin:

”Tulin ensimmäisiin treeneihin viime viikon maanantaina. Joukkueeseen on ollut helppo tulla, ja onhan täällä myös vanhoja pelikavereita. Tavoitteena on nyt kehittyä ja saada peliaikaa. Ja tietysti TPV pitää saada sinne, minne se kuuluu”.

Tervetuloa Punakoneeseen, Elmeri!