18
MAA
18.30
Edustus Miehet, Miesten Suomen Cup

FC Kangasala - TPV   1 - 9

Tampere, Kauppi

TPV kepeästi jatkoon Suomen Cupissa

TPV pelasi lauantaina Kaupissa kosteissa olosuhteissa Suomen Cupin ensimmäisen kierroksen ottelun. Vastustajaksi arvottu FC Kangasala sinnitteli numerollisesti mukana jonkun aikaa, mutta loppujen lopuksi numerot kirjattiin Punakoneen voitoksi 1-9 (0-4). Kauden ensimmäinen kilpailullinen ottelu toikin paljon onnistumisia.

TPV hallitsi peliä kokonaisuudessaan selvästi, ja FC Kangasala pystyi ainoastaan pistohyökkäyksiin, josta se tekikin ainoan osumansa toisen jakson alkupuolella. TPV:llä oli tehtyjen maaliensa lisäksi paikkoja myös lukuisiin lisäosumiin, joten kympin meneminen rikki ei olisi ollut mikään ihme.

Kahden sarjatason ero näkyi kentällä, mutta FC Kangasala taisteli hienosti, mistä joukkue ansaitsee isot kehut. Toisella jaksolla kapealla penkillä operoineet kangasalalaiset väsyivät ymmärrettävästi, ja Punakone myllytti paikoistaan viisi lisämaalia.Punakone lähti otteluun hieman varamiehisenä, ja niinpä kentällä nähtiin jo toisen kerran tällä kaudella nuori Tomas Rantala, joka on tehnyt hienon nousun miesten otteluihin. TPV:n maalikuningas ottelussa oli Tuomas Lehti, joka teki peräti neljä maalia. Farouq Sebti maalasi kahdesti, ja Lauri Merikoski, Juuso Yli-Rajala sekä Emenike kerran.

Ash Civil oli tyytyväinen jatkopaikkaan ja joukkueen peli-ilmeeseen: - Hienoa, että päästiin cupissa eteenpäin. Toisella kierroksella vastus voikin olla jo todella mielenkiintoinen, jos NoPS hoitaa oman hommansa ensimmäisellä kierroksella. Pelasimme omaa peliä omalla tasollamme, ja se riitti tänään hyvään tulokseen. Olen iloinen, että Tomas pelasi ensimmäisen kilpailullisen miesten pelinsä, Rudi sai kasaan 125 virallista peliä joukkueessa, ja Tuomas oli jälleen maaliahne Suomen Cupissa.

- Ensi viikonloppuna on treenipeli Ilves-Kissoja vastaan, mutta lähiaikojen päätavoite on luonnollisesti Suomen Cupin toisen kierroksen ottelu, Ash päättää.

Ilves-Kissat – TPV Kaupissa sunnuntaina 26.3. klo 14:30.

FC Kangasala – TPV 1-9 (0-4)

Lehti x4
Sebti x2
Merikoski
Yli-Rajala
Emenike

TPV:n kokoonpano:

Sami Maja
Lauri Merikoski
Sebti Farouq > Akseli Paavola 54’
Akseli Keso
Tuomas Lehti
Juuso Yli-Rajala
Tomas Rantala > Po Law 60’
Emenike > Joonas Koivisto 75’
Rudi Dieter > Nils Strömsholm 54’
Jasi Kinnunen
Aleksi Rantanen > Wipe Vänttinen 54’

Riku Kallio

Tilastot
FC Kangasala

1 - 9

(0-4)
1'MaaliLehti Tuomas
36'MaaliSebti Farouq
38'MaaliLehti Tuomas
40'MaaliSebti Farouq
50'MaaliThomassen Robin
55'MaaliMerikoski Lauri
73'MaaliMbachu Emenike
73'MaaliLehti Tuomas
73'MaaliYli-Rajala Juuso
79'MaaliLehti Tuomas

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista