​Välipäiväturnaus on peruttu
Tampereen Pallo-VeikotJulkaistu: 23.12.2021 15.44

​Välipäiväturnaus on peruttu

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä on esittänyt aluehallintovirastolle kaikkien yleisötilaisuuksien ja yleisten kokouksien kieltämistä ja liikunta-, urheilu-, huvi- tai virkistystilojen sulkua kahden viikon ajaksi.

Koronatilanteen pahennuttua loppuvuotta kohden pandemiaohjausryhmän suosituksesta Sisä-Suomen Avi on antanut määräyksen, ettei sisätiloissa voida järjestää yleisötilaisuuksia. Valitettavasti tämä kielto koskee myös liikuntatiloja, joten Pirkkahallissa ei voida järjestää Välipäivän turnausta tänä vuonna.

”Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt uuden koronapäätöksen Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntien ja Punkalaitumen kunnan alueelle. Määräys kieltää kokonaan kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset. Lisäksi suljetaan yleisölle avoimet tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetut asiakas-, osallistuja- ja odotustilat. Rajoituksista ei voi vapautua käyttämällä koronapassia. Määräykset ovat voimassa ajalla 25.12.2021 - 8.1.2022.”

TPV:ssä me olemme erittäin pettyneitä turnauksen peruuttamisesta, mutta vallitsevassa tilanteessa kätemme ovat sidotut, ja luonnollisesti haluamme toimia vastuullisesti sekä noudattaa kaikkia viranomaisten asettamia rajoituksia.

Välipäiväturnauksen turnausmaksujen palauttamisen joukkueille aloitamme tammikuussa.

Toivotamme kaikille Rauhallista Joulua - jäämme odottelemaan parempia aikoja ja mukavia turnauksia lähitulevaisuudessa.

Terveisin Turnausorganisaatio