Edustusjoukkueiden ottelut kruunaavat seurapäivän sunnuntaina
Tampereen Pallo-VeikotJulkaistu: 14.06.2024 10.02

Edustusjoukkueiden ottelut kruunaavat seurapäivän sunnuntaina

TPV viettää Tammelan Stadionilla sunnuntaina 16.6. seurapäivää, joka kokoaa seuran aktiivit, harrastajat ja jalkapallon ystävät yhteen. Päivän alkupäässä on juniorihenkistä ohjelmaa. Päivän aikana myös TPV:n molemmat edustusjoukkueet pelaavat ottelunsa Tammelassa.

Naisten edustusjoukkue pelaa Kakkosen ottelun klo 15:30, jolloin vastassa on Turun Weikot. TPV on sarjataulukossa tällä hetkellä seitsemännellä sijalla, mutta peruuntunut HyPS-ottelu painaa sarjataulukossa turhankin kanssa.

Miehet saavat klo 18:30 alkavaan otteluun vieraita Hämeenlinnasta. HJS on sarjataulukossa kolmantena yhden pisteen Punakonetta edellä. Hämeenlinnassa pelatussa ottelussa HJS oli lukemin 2-1 parempi, joten miehillä on tässä ottelussa revanssin paikka.

Seurapäivä alkaa sunnuntaina jo klo 12:00. Tarkemman ohjelman voit katsoa täältä.

Naisten otteluun on vapaa pääsy. Voit halutessasi tukea naisten edustusjoukkuetta verkkokaupasta ja stadionilla myytävällä kannatuskausarilla!

Miesten otteluun liput maksavat 13€/9€. Otteluun myydään ennakkoon lippuja Lippupisteestä.

Huomioi myös loppukaudeksi erikoishintaan myytävä miesten edustuksen kausikortti – sopivalla rahalla näet hurjan paljon hyvää jalkapalloa!