Punakone hakee lisäpisteitä perjantain kotipelistä
Tampereen Pallo-VeikotJulkaistu: 11.04.2024 07.11

Punakone hakee lisäpisteitä perjantain kotipelistä

TPV:n kiireinen huhtikuu jatkuu perjantaina 12.4, jolloin Tammelan upouudelle stadionille saapuu vieraaksi Pallo-Iirot. Ottelu alkaa klo 19:00.

Punakone otti sunnuntaina kauden avausottelusta riemukkaasti täydet pisteet Ilveksen kakkosjoukkueelta lukemin 1-0. Jännittävän ottelun ainoan maalin teki 59. minuutilla Elmeri Riikonen. Maalintekijä arvostaa avausvoiton korkealle:

- Vaikka kauden avausottelu on yksi peli muiden joukossa, sillä on silti oma arvonsa. Voitto avausmatsista oli tärkeä: saimme itsevarmuutta ja hyvän fiiliksen. Ensimmäinen ottelu antaa myös suuntaa seuraaville peleille, Riikonen kertoo.

Vastaan tuleva Pallo-Iirot voitti oman avausottelunsa FC Honkaa vastaan 3-2. Riikonen sanoo raumalaisten antavan erilaisen haasteen kuin Ilves/2:

- Iiroja vastaan pallonhallinta on luultavasti tasaisempaa, ja siksi peli tulee todennäköisesti näyttämään erilaiselta. Meidän pitää olla valmiina ottamaan vastaan erilainen joukkue ja pelityyli. Puolustusta tullaan varmasti koettelemaan enemmän vaarallisilla hyökkäyksillä kuin viime pelissä.

Päävalmentaja Markus Halme kertoo, että tulevaan vastustajaan on päästy tutustumaan tallenteiden kautta:

- Pallo-Iirojen pelaamista on nähty videoilta, ja meillä on jonkunlainen ajatus heistä vastustajana. Tulemme olemaan valmiita otteluun.

Tiukassa pelitahdissa kokoonpanot tulevat elämään ottelusta toiseen:

- Teemme pieniä muutoksia kokoonpanoon. Meillä on enemmän pelaajia käytettävissä, sillä kokoonpanoon on palannut väkeä, eikä kukaan loukkaantunut sunnuntain pelissä.

Tammelan tunnelmasta joukkue sekä valmennus nauttivat suuresti:

- Tammelassa oli sunnuntaina hieno fiilis. Toivotaan, että tämä jatkuu tulevissa peleissä. Yleisö piti ääntä ja tunnelmaa kiitettävästi yllä. Myös joukkueen taisteluilme miellytti, ja se otetaan mukaan perjantain matsiinkin.

Saapuminen Tammelaan

Saapuminen Tammelaan muuttuu hieman toimitsijoiden ja kultakorttilaisten osalta. Perjantaista eteenpäin kaikki katsojat tulevat sisään A-katsomon Tammelan koulun puoleisesta päädystä (AD).

Puoliajalla on ohjelmassa mielenkiintoinen haastattelu, sillä jututettavana on 2010-luvun taistelevan TPV:n ruumiillistuma Juuso Ollikainen, jonka periksiantamattomuus ja tarkka maalivainu toivat katsojille lukemattomia riemun hetkiä.

Lippupiste myy TPV:n mobiilikausikortteja. Lippupisteestä saa ostettua ennakkoon ottelulippuja myös yksittäisiin otteluihin. Ottelulipun hinta on 13€/9€.

Tavataan Tammelassa!