Tammelan Stadion on Punakoneen uusi koti
Edustus MiehetJulkaistu: 27.03.2024 17.01

Tammelan Stadion on Punakoneen uusi koti

TPV teki sarjanousunsa jälkeen päätöksen siirtää miesten edustusjoukkueen pelit upouudelle Tammelan Stadionille. Näin jalkapallotapahtumat tulevat lähelle ihmisiä ja kaupungin sykettä. Myös uuden stadionin palvelut siivittävät ottelutapahtumia.

Suositeltavin tapa hankkia liput ottelutapahtumiin on kausikortti, jolla ottelutapahtuma tulee tuntuvasti yksittäistä ottelulippua edullisemmaksi.

TPV verkkokaupan kautta saat ostettua perinteisen fyysisen kausikortin. Kortin voi noutaa helmikuusta eteenpäin TPV:n toimistolta, sen saa lunastettua lipunmyynnistä tai se postitetaan kotiin. Kausikortin hinta 115€, alennusryhmät 90€.
Lippupiste myy TPV:n mobiilikausikortteja. Lippupisteestä saa ostettua ennakkoon ottelulippuja myös yksittäisiin otteluihin. Ottelulipun hinta 13€, paikallispelit 13€ ennakkoon Lippupisteestä ja 16€ stadionilta.

Stadionin läheisyydessä on jonkun verran pysäköintipaikkoja. Kaikkein helpoin tapa saapua stadionille omalla autolla on käyttää stadionin omaa pysäköintihallia, joka sijaitsee stadionin alla. Joka tapauksessa julkisilla kulkuneuvoilla (Ratikka, Nysse) pääsee hyvin lähelle stadionia, ja rohkaisemme katsojia käyttämään tätä mahdollisuutta hyväksi.

Otteluissa pidetään auki stadionin A-katsomo, josta osa rajataan anniskelukatsomoksi. Otteluissa ei ole numeroituja paikkoja.

Otteluiden ravintolapalveluista vastaa H5 Ravintolat sekä ruoka- että anniskelupalveluiden osalta.

Valikoituihin otteluihin avataan myös VIP-tilat, joiden palvelut, tarjoilut ja ohjelma lanseerataan ennen kyseisiä otteluita.

Ottelutapahtumien yhteydessä järjestetään ohjelmaa, kuten esiintyjiä ja haastatteluita. Ottelutapahtumien järjestämisessä tehdään yhteistyötä kannattajayhdistys Tammelan Voiman kanssa.

TPV:n ensimmäinen kotiottelu Ilveksen kakkosjoukkuetta pelataan sunnuntaina 7.4. klo 19:00.