Ensimmäinen yleisöpeli sunnuntaina!
Edustus MiehetJulkaistu: 10.02.2024 12.40

Ensimmäinen yleisöpeli sunnuntaina!

Miesten edustusjoukkue pelaa sunnuntaina klo 18:15 Pirkkahallissa harjoitusottelun SJK Akatemian kakkosjoukkuetta vastaan. Vastustajan taustalla häärää hyvin tuttu mies, sillä ottelusta sovittiin etukäteen Punakoneen edellisen päävalmentajan Ash Civilin kanssa.

Punakoneen treenikausi on jatkunut positiivisissa merkeissä, vaikka haasteitakin on päävalmentaja Markus Halmeen mukaan ollut:

”Treenit ovat muuten sujuneet suunnitelmien mukaan, mutta kelit ovat hieman haitanneet, emmekä ole aina päässeet treenaamaan siellä missä olisi pitänyt. Joihinkin harjoituksiin puolikas sisäkenttä ei vain sovi yhtä hyvin kuin kokonainen ulkokenttä.”

Pelaajatilanne elää helmikuussa voimakkaasti, ja Halme kertoo tilanteesta salaperäisesti:

”Kyllähän tässä pian ollaan valintojen äärellä. Olemme tällä hetkellä selkeästi mielenkiintoinen vaihtoehto monelle ensi kauttaan vielä pohtivalle pelaajalle. Sunnuntainakin nähdään uusia kasvoja kokoonpanossa, ja treenivahvuudesta oli pakko jättää useita pelaajia kokoonpanon ulkopuolelle. Se tuo harjoituksiin tervettä kilpailua, mutta ringissä on silti todella hyvä henki. Sunnuntaina mahdollisimman moni pelaaja tulee saamaan peliaikaa.”

Joka tapauksessa joukkueen rakentaminen on mielenkiintoisessa vaiheessa:

”Helmikuussa nähdään, mihin suuntaan halutaan mennä – pelaajaliikettä tulee tapahtumaan, ja uusia miehiä nähdään tulevina viikkoina ringissä. Tähän asti ollaan oltu hyvin rauhallisia pelaajamarkkinoilla, mutta nyt kokonaisuus alkaa hahmottumaan. Ehkä pääsemme kertomaan piakkoin lisää hyviä uutisia.”

TPV – SJK Akatemia 2 sunnuntaina klo 18:15 Pirkkahallissa. Paikalla on kahvio, ja lisäksi myynnissä on fanikamaa. TPV:n kausikortteja voi noutaa tai ostaa!

Tule sinäkin Tammelaan: hanki kausikortti!

TPV verkkokaupan kautta saat ostettua perinteisen fyysisen kausikortin. Kortin voi noutaa helmikuusta eteenpäin TPV:n toimistolta tai se postitetaan kotiin ennen kauden alkua.

Lippupiste myy TPV:n mobiilikausikortteja.