Juho Mattila jatkaa Punakoneessa!
Edustus MiehetJulkaistu: 16.01.2024 15.34

Juho Mattila jatkaa Punakoneessa!

Sopimusuutiset jatkuvat: tällä kertaa nimensä kauden 2024 kattavaan jatkopahviin kirjoitti seuralegenda, joukkueen viime kausien kapteeni ja takalinjojen järkkymätön vartija Juho Mattila.

Mattila on ollut paluunsa jälkeen todella tärkeä osa joukkuetta. Viime kauden 18 sarjaottelussa syntyi kaksi maalia. Puolustuslinjaan Juho on tuonut rauhallisuutta, ja lisäksi mies on luontainen johtajatyyppi.

Mattila on tyytyväinen pre-seasonin alkuun:

”Kauteen valmistautuminen on alkanut hyvin. Treenattiin jo viime kaudella kovaa, joten pieni ruuvin kiristys riittää nyt. Paljon on ollut pelaajia näyttämässä osaamistaan ja sitä kautta hyvä meininki treeneissä.”

Sarjatason nousu ja uudet olosuhteet keräävät kiitosta:

”Sarjatason muutos tarkoittaa sitä, että helpot pelit ja pisteet jäänevät kokonaan pois ja jokaisen voiton nappaamiseksi on onnistuttava hyvin. Uusi stadion on mahtava juttu. Harvemmin Kakkosessa pääsee pelaamaan Suomen kenties parhaimmissa olosuhteissa. Lisäksi on hienoa palata Tammelaan, kun olen siellä itse pelannut ja katsellut vanhan stadionin aikaan kymmeniä otteluita. Valmennuksessa tapahtui muutoksia, mutta on hyvä asia, että nykyinen valmennustiimi on joukkueelle jo entuudestaan tuttu. Makella on paljon hyviä ajatuksia pelistä ja Tonto sekä Hila täydentävät valmennustiimin omalla osaamisellaan.”

Joukkueen kasaamisesta viime kauden kapteenilla on vankat mielipiteet. Ja kannattajat kapteeni komentaa Tammelaan!

”Joukkueen rakentamisen kannalta on varmasti hyväksi, että runko rakentuu aiemman päälle ja suuri osa pelaajista ja valmentajista on jo tuttuja toisilleen. Siihen päälle vielä jokunen uusi vahvistus ja hyvä yhdistelmä on valmis. Ehkä joku paluumuuttajakin olisi oiva lisä joukkueeseen.”

”Tammelassa on aina ollut kiva pelata, kun on saatu kotiyleisöltä kannustusta ja toivotaan, että sama tunnelma jatkuu tälläkin kaudella. Paikallispelejä on myös runsaasti, mikä on hieno juttu seurojen ja yleisön kannalta. Nähdään Tammelassa!”

Hanki kausikortti heti – tammikuussa saat sen erikoishintaan!

TPV verkkokaupan kautta saat ostettua perinteisen fyysisen kausikortin. Kortin voi noutaa helmikuusta eteenpäin TPV:n toimistolta tai se postitetaan kotiin ennen kauden alkua.

Lippupiste myy TPV:n mobiilikausikortteja.