Elmerille jatkopahvi!
Edustus MiehetJulkaistu: 11.01.2024 20.01

Elmerille jatkopahvi!

TPV:n toimistolta tärähtää ilouutinen vielä ennen viikonloppua: viime kaudella ryminällä Punakoneen avainpelaajaksi noussut Elmeri Riikonen jatkaa joukkueessa myös kaudella 2024. Ilveksen kasvatti vakiinnutti viime kaudella välittömästi paikkansa pelaavassa kokoonpanossa, ja vauhtiin päästyään keräsi kehuja niin omilta kuin vierailtakin.

Taitava, pian 22 vuotta täyttävä keskikenttäpelaaja viimeisteli kauden aikana kuusi maalia, joista puolet syntyi hattutempussa Haka-j:tä vastaan. Jalkapallo ja uuteen kauteen valmistautuminen maistuu Riikoselle paremmin kuin hyvin:

”On ollut mukava palata treeneihin, ja pelaajat ovat latautuneet hyvin talven alla. Kaikilla on halu edistää sekä omaa että joukkueen peliä, joten tempo on treeneissä kova. Uudet pelaajat ovat avainasemassa, kun he näyttävät osaamistaan, jolloin viime kauden pelaajat vastaavat tähän samalla mitalla.”

”Vaatimustason on oltava korkealla, jotta pystymme vastaamaan Kakkosen koville jengeille. Pelaajien keskinäinen kilpailu joukkueen sisällä on tärkeää, sillä se antaa tavoitteen pyrkiä uudelle tasolle omassa pelissä ja myös joukkueen tasolla.”

Uusi Tammelan Stadion tietenkin lisää nälkää:

”Uusi sarjataso ja uusi kotistadion ovat suuria muutoksia, vaikka kyllähän viime kaudella oli kiva pelata kotipelejä Kaupissakin. Vaikka tunnelma nousi pienessä katsomossa korkeallekin, niin onhan Tammelassa pelaaminen täysin eri asia. Luulen, että pelaajat ja kannattajat ovat kaikki tästä innoissaan.”

”Odotan innolla kauden pelejä, sillä on mukava päästä mittaamaan omaa ja joukkueen tasoa. Pyrin olemaan mahdollisimman hyödyllinen omalle joukkueelle. Viime kaudella yhteistyö sujui hienosti Ashin (Civil) johdolla, ja tällä kaudella se tulee varmasti jatkumaan samaan malliin, sillä Markus (Halme) on jo valmiiksi pelaajille tuttu mies.”

Hanki kausikortti heti – tammikuussa saat sen erikoishintaan!

TPV verkkokaupan kautta saat ostettua perinteisen fyysisen kausikortin. Kortin voi noutaa helmikuusta eteenpäin TPV:n toimistolta tai se postitetaan kotiin ennen kauden alkua.

Lippupiste myy TPV:n mobiilikausikortteja.