Juuso Yli-Rajala jatkaa Punakoneessa!
Edustus MiehetJulkaistu: 10.01.2024 11.17

Juuso Yli-Rajala jatkaa Punakoneessa!

Punakoneen sopimusrumba kiihtyy tammikuun edetessä. Tällä kertaa sopimuksen kaudelle 2024 allekirjoitti laitapuolustajan tontilla viihtyvä Juuso Yli-Rajala, joka sai nousuun päättyneellä kaudella 2023 luottoa sekä valmennukselta että kannattajilta: Ilveksestä TPV:hen siirtynyt nuorukainen pelasi kauden aikana viidessätoista ottelussa ja teki yhden maalin.

Tekninen ja pallotaitava Yli-Rajala on uudesta sopimuksesta ja tulevasta kaudesta innoissaan. Treeneissä on Juuson mukaan ollut alusta asti hyvä meininki:

”Kyllä siellä vauhtia piisaa. Kaikki ovat latautuneet hyvin pitkän tauon aikana ja virtaa ensi kauteen on todella paljon. Ollaan saatu hyviä nuoria ja motivoituneita pelaajia mukaan tekemiseen viime kauden rungon päälle, ja se tulee olemaan voimavara ensi kaudella. Markus (Halme) on erittäin osaava valmentaja, ja tyyli on tuttu jo viime kaudelta - eikä se paljoa eroa Ashin (Civil) tyylistä. On todella hyvä, että saatiin pidettyä muuten sama valmennusrunko täksi kaudeksi.”

Yli-Rajala tiedostaa uuden sarjatason tuoman kovan haasteen:

”Kakkosessa peli tulee luonnollisesti olemaan kovatempoisempaa ja jokaisen pistepotin saamiseen tulee tehdä todella paljon töitä. Uudessa Tammelassa pelaaminen on varmasti todella hieno kokemus, ja siellä pelaamista odotetaan innolla. Toivottavasti saadaan paljon väkeä peleihin ja hyvä tunnelma aikaiseksi. Omana tavoitteenani on pelata ehjä kausi ja auttaa joukkuetta tavoitteiden saavuttamisessa. Nyt jos koskaan kannattaa tulla Tammelaan katsomaan matseja.”

Hanki kausikortti heti – tammikuussa saat sen erikoishintaan!

TPV verkkokaupan kautta saat ostettua perinteisen fyysisen kausikortin. Kortin voi noutaa helmikuusta eteenpäin TPV:n toimistolta tai se postitetaan kotiin ennen kauden alkua.

Lippupiste myy TPV:n mobiilikausikortteja.