Jasille jatkosoppari!
Edustus MiehetJulkaistu: 08.01.2024 11.36

Jasille jatkosoppari!

Punakoneen sopimusuutiset saavat jatkoa: nimensä kauden 2024 kattavaan sopimukseen on raapaissut keskikenttäpelaaja Jasi Kinnunen. Nuoresta iästä huolimatta Kinnusella on takanaan jo kaksi täyttä kautta miesten edustusjoukkueessa. Kaudella 2023 Kinnusen tilille tuli kahdeksantoista Kolmosen ja kaksi Suomen Cupin ottelua.

Rauhallisista otteistaan tuttu Kinnunen aloittaa tänään asepalveluksensa Pirkkalassa. Mitkä ovat tunnelmat sopimuksesta ja armeijan touhuista?

”Sopimuksesta on todella hyvä fiilis, mutta armeijan alkamisesta ei niinkään. Armeija varmasti vaikuttaa jonkun verran harjoituksiin pääsyyn, joten tavoitteena olisi aluksi päästä mahdollisimman paljon treenaamaan.”

Sarjataso ja samalla haaste tulee nousemaan tulevalle kaudelle. Millaiset odotukset sinulla on Kakkosesta:

”Peli tulee varmasti olemaan fyysisempää. Vastustajien taitotaso on korkeammalla ja pelin tempo on nopeampaa, eli tila ja aika tulevat olemaan vähissä.”

Kinnunen vinkkaa, että yleisön tukea tarvitaan Kakkosessa.

”Nähdään Tammelassa!”

Punakone palaa takaisin Tammelaan! Osta kausikortti heti – tammikuussa saat sen erikoishintaan!

TPV verkkokaupan kautta saat ostettua perinteisen fyysisen kausikortin. Kortin voi noutaa helmikuusta eteenpäin TPV:n toimistolta tai se postitetaan kotiin ennen kauden alkua.

Lippupiste myy TPV:n mobiilikausikortteja.