Uusia tyttöjoukkueita tulossa!
Julkaistu: 03.10.2023 18.00

Uusia tyttöjoukkueita tulossa!

TPV kehittää toimintaansa ja yksi painopistealue on tyttöfutis. Hiljattain uutisoitiin B-tyttöjoukkueen perustamisesta, ja tavoitteena on rakentaa kokonaisuus niin, että yhdessä joukkueessa on korkeintaan kahta eri ikäluokkaa. Näin saamme parannettua valmennuksen ikäkausikohtaista suunnitelmallisuutta ja luotua parhaat mahdolliset olosuhteet pelaajakehitykselle.

Niinpä TPV perustaa kaksi uutta tyttöjoukkuetta:
2010 syntyneet – yhteyshenkilö Jukka Erämo
2013-2014 syntyneet – yhteyshenkilö Markku Kumpula / Jukka Erämo

TPV:ssä kaikki lähtee pelaajista ja heidän kehityksestään. Niinpä toimivan pelaajapolun rakentaminen on tällä hetkellä äärimmäisen tärkeää. Jukka Erämo kommentoi tavoitteita seuraavasti:

”Pirkanmaalla on valtavasti potentiaalia ja haluamme vastata kasvavaan kysyntään laadukkaalla tarjonnalla. Tavoitteena on aktiivisesti kehittää toimintaa, ja meillä on siihen hyvät olosuhteet sekä tahtotila. Uudet perustettavat joukkueet kuuluvat meidän strategiaamme toiminnan kasvattamisessa ja toivon, että pelaajat ja vanhemmat haluavat tulla mukaan tähän projektiin.”

Toivotamme kaikki tervetulleiksi joukkueiden treeneihin tutustumaan toimintaamme. Tarjoamme hyvät olosuhteet läpi vuoden sekä laadukkaan valmennuksen – sekä tietysti kilpailullisia otteluita niin kesällä kuin talvellakin. Kaikkein tärkeintä kuitenkin on, että tarjoamme kivan harrastuksen. Meillä sekä harjoituksiin että peleihin lähtemisen on oltava mieluisaa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää:
Jukka Erämo
Puh. 040 748 9869
jukka.eramo@tpv.fi

Markku Kumpula
Puh. 0400 370 272
markkujkumpula@gmail.com