​TPV P11 - laadukasta ja tavoitteellista tekemistä hauskuutta unohtamatta
Julkaistu: 31.08.2023 13.30

​TPV P11 - laadukasta ja tavoitteellista tekemistä hauskuutta unohtamatta

TPV:n 2012-syntyneiden ikäluokassa toimii kaksi joukkuetta tiiviissä yhteistyössä, P11 ja P11 punainen.

Ikäluokan runko on toiminut yhdessä jo vuosia. Vastuuvalmentaja Karim Benlaminen kanssa ryhmää vetää useampi innokas valmentaja. Toimintaan on saatu vahva positiivinen meno. Pelaajat kehittyvät vauhdilla, tekeminen on tavoitteellista mutta hauskaa ja pelaajamäärä kasvaa.

P11-joukkue kilpatason pelaajille

P11-joukkue on kohdennettu kilpatason jalkapalloa tavoitteellisesti ja sitoutuneesti harjoitteleville pelaajille. Joukkueen sisällä toimitaan kahdessa peliryhmässä, jotka ovat koostumukseltaan joustavia. Syyskaudella 2023 molemmat peliryhmät ovat pelanneet P11-ikäluokan Taso 1-sarjaa. Lisäksi ne ovat pelanneet vuotta vanhempien P12 Kakkosta sekä Nelosta.

Talvella P11-joukkue haki kovia pelejä Helsingin talviliigasta sekä useista turnauksista niin Kuortaneelta, Lapualta ja Hämeenlinnasta. Kesäkaudella ohjelmaan ovat kuuluneet HJS-turnaus sekä Helsingissä kevät- ja syysturnaukset ja kauden päätapahtuma Pingviini cup.

Joukkueeseen liittyminen syksyllä 2023

Joukkueeseen on mahdollista päästä mukaan valmentajien arvion perusteella testijakson jälkeen. Testijakso tapahtuu käymällä joukkueen harjoituksissa. Syyskuun aikana on mahdollista tulla kokeilemaan ilman maksua.

Edellytämme hyviä perustaitoja ja halua tavoitteellisen harjoitteluun.

Haaste- ja harrastetason pelaajille suosittelemme ikäluokan punaista joukkuetta, joka toimii tiiviissä yhteistyössä kilpajoukkueen kanssa.

Tarjoamme

  • Hyvähenkisen joukkueen ja positiivisen ilmapiirin
  • Laadukkaan valmennuksen
  • Yksilökohtaisen huomioinnin
  • Hyvät olosuhteet
  • Paljon pelejä

Lisätiedot ja sopiminen testijaksosta
Vastuuvalmentaja Karim Benlamine, 0458755886


HJS:n kevätturnauksessa saatiin kultamitalit kaulaan


Pingviini-turnauksessa vietettiin aikaa yhdessä kentän ulkopuolellakin.