Uusia kasvoja TPV:n edustukseen!
Edustus MiehetJulkaistu: 17.01.2023 16.28

Uusia kasvoja TPV:n edustukseen!

TPV on solminut kauden 2023 kattavat sopimukset puolustaja Juuso Yli-Rajalan ja keskikenttäpelaaja Farouq Sebtin kanssa. Molemmat ovat kuuluneet jo alkutalvesta edustuksen harjoitusrinkiin, ja nuorukaisten hyvät otteet johtivat sopimuksiin.

Laitapuolustaja Yli-Rajala siirtyy Punakoneeseen Ilveksestä, jossa mies pelasi viime kaudella kakkosjoukkueessa sekä A-junioreissa. Kaksikymppinen Juuso on pelannut aiemmin myös topparina ja jopa laitahyökkääjänä. – Olen pelannut Ilveksessä seitsenvuotiaasta asti, mutta nyt tie alkoi olla siellä päätöksessään, ja olen kuullut TPV:n organisaatiosta paljon hyvää.

- Myös valmennusta on kehuttu, ja minulla pelaa täällä muutama tuttu. Näin ollen päätös oli sangen helppo. Olen käynyt treeneissä jo joulukuun alusta lähtien, ja joukkueessa on hyvä meininki. Uskon meidän kamppailevan tulevana kautena noususta.

Ranskasta kotoisin oleva Sebti tuli syksyllä opiskelemaan TAMK:iin. Kyseessä on 18-vuotiaan keskikenttäpelaajan ensimmäinen sopimus miesten joukkueessa. – Opiskelen kansainvälisessä ohjelmassa ympäristötekniikkaa. Yritän myös opetella Suomea ja ymmärtää kieltä paremmin, vaikka helppoa se ei ole.

Sebti on kymppipaikan pelaaja. Tausta nuorukaisella on melkoisen jännittävä: - Minulla on kokemusta mm. Olympiakosin juniorikoulusta. Meininki on ollut TPV:n harjoituksissa hyvinkin rento, mutta uskon että kauden alkuun mennessä ruuvia kiristetään tuntuvasti. Pre-season on Suomessa todella pitkä. Päävalmentajalta olen saanut todella hyvää ja yksityiskohtaista palautetta tähän asti.

Tervetuloa TPV:hen, Juuso ja Farouq!