Juho Mattila jatkaa Punakoneessa!
Edustus MiehetJulkaistu: 10.01.2023 09.18

Juho Mattila jatkaa Punakoneessa!

Tiistaiaamuna TPV:n toimistolta tulee iloisia uutisia: Punakoneen takalinjojen järkkymätön vartija ja kannattajien suosikki Juho Mattila on allekirjoittanut kautta 2023 koskevan pelaajasopimuksen. Viime kaudella varmaotteinen keskuspuolustaja pelasi Kolmosessa 18 ottelua ja viimeisteli yhden maalin.

Mattila itse on sopimuksen sinetöimisen jälkeen positiivisella mielellä: - Hyvä fiilis aloittaa uusi kausi, kun on saanut hetken vetää henkeä pitkän kauden jälkeen. Viime kaudella joukkueessa oli melko paljon vaihtuvuutta niin pelaajistossa kuin taustoissakin, mutta koen että saatiin hyvä yhteishenki aikaiseksi ja tuloksellisten tavoitteiden toteutuminen jäi pienestä kiinni. Uskon, että pystymme vielä parantamaan viime kaudesta ja sitä kautta taistelemme lohkon voitosta. Cupissakin olisi kiva päästä yllättämään joku ylemmän sarjatason joukkue. Viime kaudella oli ilo huomata, että saimme kannustusta mukavasti oikeastaan joka pelissä ja toivon, että se jatkuu myös tällä kaudella.

Myös Ash Civil on Mattilan jatkosopimuksesta todella iloinen: - Juhon jatkaminen joukkueessa on minulle erityisen mieleinen juttu, sillä peliesitysten lisäksi Juho tekee johtajaominaisuuksiensa ansiosta minun työni helpommaksi.

Mattila liittyy TPV:n harjoitusvahvuuteen vielä tammikuun aikana.