Frozen -hahmot Anna ja Elsa kutsuvat 5-8-vuotiaita tyttöjä futisseikkailuun!
Tampereen Pallo-VeikotJulkaistu: 22.03.2021 16.15

Frozen -hahmot Anna ja Elsa kutsuvat 5-8-vuotiaita tyttöjä futisseikkailuun!

UEFA Playmakers -ohjelma käynnistyy keväällä Suomessa 38 paikkakunnalla. Tampereella UEFA Playmakers - jalkapallokoulun toteuttaa Tampereen Pallo-Veikot. Ohjelma tarjoaa 5-8 -vuotiaille tytöille mahdollisuuden tutustua jalkapalloon liikuntaharrastuksena. UEFA Playmakers-jalkapallokoulussa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan Disneyn Frozenin Annan ja Elsan hahmojen maailmassa. Ohjelman kautta kiinnitymme osaksi valtakunnallista ja eurooppalaista kokonaisuutta, sillä UEFA Playmakers -ohjelmaan pääsevät lähivuosina tutustumaan pienet tytöt joka puolella Eurooppaa.

Ensisijaista toukokuussa käynnistyvässä ohjelmassa ovat koulutettujen ohjaajien luoma turvallinen ja kannustava ympäristö sekä tyttöjä liikunnan pariin innostava, Disneyn tarinoihin perustuva ohjaustapa. UEFA Playmakersin tavoitteena on saada pienet tytöt innostumaan liikunnasta jalkapallon avulla ja opetella lajin perustaitoja leikin ja tarinankerronnan kautta. Tapahtumat toteutetaan vastuullisesti ja terveysturvallisesti THL:n ja Palloliiton suosituksia noudattaen.

UEFA Playmakers -harjoitukset toteutetaan 4.5. – 6.7.21 tiistaisin Rantaperkiön tekonurmella (Koivukuja 7). Kesätauon jälkeen toiminta jatkuu 3.8. - 28.9.21 TPV:n jalkapallokouluna, jossa harjoitukset jatkuvat leikinomaisina Frozen-tarinan tunnelmissa.

2015-2016-syntyneet tytöt tiistaisin klo 17.30-18.20.

2013-2014-syntyneet tytöt tiistaisin klo 18.30-19.20.

Molemmat ryhmät ovat täynnä. Mikäli haluat jonotuspaikan kevään jalkapallokouluun lähetä sähköpostia osoitteeseen: harri.rantala@tpv.fi. Järjestämme elokuussa toisen UEFA Playmakers -jalkapallokoulun. Seuraa ilmoitteluamme!

Jalkapallokoulun hinta koko kesältä (4.5 - 28.9.21) on 90 euroa.

Mukaan ilmoittautuneet lapset voivat osallistua toimintaan 4.5.-22.6.21 välisellä ajalla veloituksetta. Tämän jälkeen tulee tehdä päätös toimintaan sitoutumisesta. Mikäli lapsi ei jatka toiminnassa tämä tulee ilmoittaa 22.6. mennessä sähköpostitse TPV:n toimistolle osoitteeseen: toimisto@tpv.fi.

Jalkapallokoulun maksu sisältää omalla nimellä varustetun paidan, kenttävuorot, koulutetut ohjaajat, TPV:n jäsenyyden, vakuutuksen sekä Palloliiton korttelipassin.

Tapahtumaan tarvitset iloista mieltä ja liikunnalliset varusteet sekä oman nimikoidun vesipullon.

Tervetuloa liikkumaan iloisessa ilmapiirissä ja tutustumaan jalkapalloon Disneyn Frozen -tarinoiden kautta!

Palloliitto Playmakers

UEFA Playmakers

Lisätiedot: Harri Rantala junioripäällikkö, puh. 0500 736 909

Playmakers -harjoitusten tarinat perustuvat Disneyn Frozen-hahmoihin.

UEFA Playmakers jalkapallokoulun vetäjät Vellu, Kaisu, Heidi ja Karo.