TPV ja Pirkanmaan koronavirustilanne - päivitetty 4.5.
Tampereen Pallo-VeikotJulkaistu: 23.03.2021 08.00

TPV ja Pirkanmaan koronavirustilanne - päivitetty 4.5.

Pirkanmaan koronaepidemia on Sosiaali- ja terveysministeriön luokituksen mukaisesti kiihtymisvaiheessa. TPV noudattaa toiminnassaan ensisijaisesti Pirkanmaan Pandemiaohjausryhmän (koronanyrkin) sekä Tampereen kaupungin suosituksia ja rajoituksia. Noudatamme myös Palloliiton, Suomen Olympiakomitean sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen valtakunnallisia ohjeita siltä osin, kuin ne Pirkanmaata koskevat.

TPV:n joukkueiden harjoittelu 11.5. asti:

  • Oman joukkueen kesken voi harjoitella ulkotiloissa lajinomaisesti ilman turvaväliä ja ryhmäkokorajoitusta. Pelaaminen on sallittu vain oman seuran joukkueiden kesken yleisiä ja Palloliiton turvallisuusohjeita noudattaen.
  • Sisätiloissa ryhmäharjoittelu on mahdollista OKM/THL turvaohjeistusta noudattamalla, mukaan lukien 10 henkilön ryhmäkokoa ja turvavälejä soveltamalla.
  • P20-joukkue ja miesten edustusjoukkue kuuluvat Tampereen kaupungin luokittelun mukaan Suomen Olympiakomitean määritelmän mukaiseen ammattilais- ja maajoukkueurheiluun tai siihen tähtäävään toimintaan, ja näin ollen voivat harjoitella ja pelata yleisiä ja Palloliiton turvallisuusohjeita noudattaen.
  • Naisten edustusjoukkueen ryhmäharjoittelu on tauolla.

OHJEITA:

1. Mihinkään tapahtumaan ei saa osallistua mikäli henkilöllä on flunssan oireita. Kaikissa tapahtumissa on pyrittävä pitämään huolta turvaväleistä sekä yskimis- ja käsihygieniasta.

2. Kaikkien yli 12-vuotiaiden tulee käyttää yleisissä sisätiloissa kasvomaskia, pois lukien urheilusuoritus harjoitusten tai pelin aikana. Joukkueiden toimihenkilöiden ja valmentajien tulee käyttää harjoituksen aikana kasvomaskia mikäli koko tapahtuman ajan ei pystytä pitämään turvaväliä.

3. Kenttäalueelta/harjoitustilasta tulee poistua ennen oman vuoron päättymistä ja kentälle saa mennä vasta, kun edellinen joukkue on sieltä poistunut.

4. Huoltajat eivät kokoonnu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksissa yli kymmenen henkilön ryhmiin ja noudattavat kaikissa tilanteissa turvavälejä.

5. Pukukoppitiloja ei pääsääntöisesti käytetä.

6. Kaikki tapahtumaan osallistuvat henkilöt kirjataan ylös Jopoxiin.

7. Kaikissa toimintaan liittyvissä kokouksissa on noudatettava Pirkanmaalla voimassa olevia kokoontumisrajoituksia, 1.5. lähtien kymmenen henkeä. Etäyhteyksien käyttö on suositeltavaa aina, kun se on mahdollista.

TPV:lle on tärkeää, että harrastustoiminta voi jatkua turvallisesti viranomaisten ja lajiliiton paikallisia ohjeistuksia noudattaen. Tätä ohjeistusta päivitetään tarpeen mukaan.