TPV ja Pirkanmaan koronavirustilanne - päivitetty 10.6.
Tampereen Pallo-VeikotJulkaistu: 02.06.2021 08.00

TPV ja Pirkanmaan koronavirustilanne - päivitetty 10.6.

Pirkanmaan koronaepidemia on Sosiaali- ja terveysministeriön luokituksen mukaisesti perustasolla. TPV noudattaa toiminnassaan ensisijaisesti Pirkanmaan Pandemiaohjausryhmän (koronanyrkin) sekä Tampereen kaupungin suosituksia ja rajoituksia. Noudatamme myös Palloliiton, Suomen Olympiakomitean sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen valtakunnallisia ohjeita siltä osin, kuin ne Pirkanmaata koskevat.

OHJEITA:

1. Mihinkään tapahtumaan ei saa osallistua mikäli henkilöllä on flunssan oireita. Kaikissa tapahtumissa on pyrittävä pitämään huolta turvaväleistä sekä yskimis- ja käsihygieniasta.

2. Kaikkien yli 12-vuotiaiden suositellaan käyttävän yleisissä sisätiloissa kasvomaskia, pois lukien urheilusuoritus harjoitusten tai pelin aikana sekä peseytyminen. Yli 12-vuotiaiden suositellaan käyttävän matkustettaessa vieraspeleihin tai turnauksiin.

3. Kenttäalueelta/harjoitustilasta tulee poistua ennen oman vuoron päättymistä ja kentälle saa mennä vasta, kun edellinen joukkue on sieltä poistunut.

4. Huoltajat noudattavat kaikissa tilanteissa turvavälejä.

5. Pukukoppitilojen käyttöä suositellaan välttämään harjoitustapahtumissa.

6. Kaikki tapahtumaan osallistuvat henkilöt kirjataan ylös Jopoxiin.

7. Kaikissa toimintaan liittyvissä kokouksissa on noudatettava Pirkanmaalla voimassa olevia kokoontumisrajoituksia. Etäyhteyksien käyttöä suositellaan.

TPV:lle on tärkeää, että harrastustoiminta voi jatkua turvallisesti viranomaisten ja lajiliiton paikallisia ohjeistuksia noudattaen. Tätä ohjeistusta päivitetään tarpeen mukaan.