TPV palaa tositoimiin perjantaina!
Julkaistu: 28.07.2022 16.04

Sarjatauko alkaa olla Kolmosessa taputeltu, ja TPV on jo jonkun aikaa valmistautunut sarjan toiseen puolikkaaseen treenikentän puolella. Henki joukkueessa on hyvä, ja tappioitta sujunut sarjan alkupuoli on täyttänyt asetettuja tavoitteita sekä suoritusten että tulosten osalta.

Pelaamastaan 11 ottelusta Punakone voitti kymmenen, ja maaliero pelatuissa matseissa oli 29-6. Paltsarit ei ollut hyökkäyspäässä lohkon tehokkain joukkue, mutta puolustus on ollut kiviaitaa – vain kuusi päästettyä maalia tähän asti on ylivoimaisesti vähiten koko lohkossa.

Myös päävalmentaja Ash Civil on tyytyväinen sarjan avauspuolikkaaseen: - Olen tyytyväinen kauden kulkuun tähän asti. Meillä oli tiettyjä haasteita, mutta olen iloinen siitä, miten olemme pystyneet vastaamaan haasteisiin. Sarjan toisella puoliskolla on varmasti lisää mutkia matkassa, mutta luotan tähän porukkaan. Olemme keskustelleet, miten pystymme parantamaan suoritustasoamme entisestään.

- Meillä on muuten täysi vahvuus saatavilla, paitsi neljä kaveria on armeijassa. Valmennustiimillä on iso haaste valita avauskokoonpano huomiseen peliin, sillä meillä on materiaalissa leveyttä. Joukkue on ladannut tauon aikana akkuja, ja on nyt valmis tositoimiin.

Perjantaina Kaupissa TPV kohtaa Sääksjärven Loiskeen. Loiske kohdattiin myös ennen taukoa vierasottelussa Lempäälässä, jossa Punakone otti ansaitun 1-5 voiton. Yhdentoista pelatun ottelun jälkeen Loiske on sarjataulukossa puolenvälin paikkeilla, ja joukkueella on kasassa neljätoista pistettä.

Ottelu alkaa perjantaina 29.7. klo 20:00. Liput TPV:n kotiotteluihin maksavat 5€ - alle 15-vuotiailla on otteluihin vapaa pääsy. Oheispalveluina makkara- ja kahvikioski sekä anniskelualue.