TPV T13/14 panostaa kehitykseen
Tampereen Pallo-VeikotJulkaistu: 20.04.2022 07.52

TPV T13/14 panostaa kehitykseen

Kuva: Santeri Saarinen

TPV T13/14-joukkue pelaa tällä kaudella T13 Ykkösen länsilohkossa. Joukkueessa on vahva eteenpäin menemisen henki, ja toiminnan kehittäminen on ollut joukkueella suunnitelmallista jo pitemmän aikaa.

Joukkueen vastuuvalmentaja Teemu Karhu esittelee ylpeänä T13/14-joukkueen toimintaa: - Meillä toiminnan kehittäminen ja pelaajakehitys menevät käsi kädessä. Haluamme olla houkutteleva joukkue uusille tyttöpelaajille, ja meille päin onkin ollut tulijoita ilahduttavasti.

Videovalmennus on yksi kulmakivi, ja se on Karhun mukaan ollut käytössä jo pari vuotta. – VEO-kamerasta on ollut meille valtavasti iloa.

Myös dataa käytetään yhä enemmän hyväksi. – Meillä on Catapultin GPS-liivit, joita pystymme käyttämään harjoituksissa ja peleissä. Saamme näin tarkkaa tietoa, millä juoksualueilla menemme - esimerkiksi sprinttien kestoa ja määrää pystytään seuraamaan. Tämä järjestelmä ei ole juniorijoukkueilla kovin laajalti käytössä.

Henkilöresursseihin on panostettu T13-joukkueessa: - Meillä on Varalan urheiluopistolta fysiikkavalmentaja, ja oma maalivahtivalmentaja käy joka viikko treeneissä. Valmennustiimi kouluttautuu jatkuvasti niin lajivalmennuksen kuin fyysisen ja henkisen valmennuksen osalta.

Toukokuussa T13/14 pitää leiripäivän Kansallisen liigajoukkueen valmentajan kanssa. Sieltä saadaan lisää kuulumisia joukkueen meiningeistä.

Joukkueen tavoitteena on kehittää pelaajille urheilullinen elämäntapa, ja jos Tampereen hauskin 08/09 syntyneiden tyttöjoukkue kiinnostaa, ole yhteydessä suoraan Teemuun (044 3375 775) - mieluusti WhatsAppilla.