12
TOU
17.00
Edustus Miehet, Miesten Kakkonen

EBK - TPV   1 - 1

Espoo, Keski-Espoo 1 TN

Punakone palasi tasolleen

TPV:n miesten edustusjoukkue kokosi itsensä alakuloisen Porin reissun jälkeen. Suomen Cupista viikolla pudonnut Punakone oli oma pirteä itsensä EBK:ta vastaan. Sunnuntai-iltana Espoossa pelattu ottelu päättyi tasalukemiin 1-1 (1-1).

Ottelun alku näytti tosin melko huolestuttavalta. EBK karkasi johtoon jo toisella minuutilla kuin varkain. Ajan myötä TPV sai myös omat koneet käyntiin, ja pääsi lopullisesti peliin mukaan ennen puolta tuntia, kun Tuomas Lehti sijoitti vapaapotkun kylmän rauhallisesti EBK-maaliin. Puoliajalle mentiin tasalukemissa.

Toisella jaksolla TPV oli aktiivinen. Punakone haki voittomaalia ajoittain kovallakin sykkeellä, mutta toista kertaa eivät espoolaiset antautuneet. Tuloksena oli siis vähintäänkin hyvin ansaittu tasapeli. Vieraspisteet ovat aina arvossaan. Sarjataulukossa TPV on tasaisen keskikastin viidentenä – tosin joukkueiden pelimäärät hieman vaihtelevat.

Päävalmentaja Markus Halme kommentoi sunnuntain ottelua ennen seuraavan illan treenejä.

- Tämä oli pojilta paluu omalle tasolle. Joukkueessa oli terävyyttä tilanteissa ja halukkuutta kaksinkamppailuihin. Toisella puoliajalla EBK kyttäsi vastaiskupaikkoja, ja oli niissä vaarallinen. Hyvin valmennettu joukkue osasi sen homman hyvin, ja loi vaaraa. Me emme hallinnasta huolimatta päässeet ihan huippupaikoille. Viimeinen silaus jäi uupumaan.

Tällä viikolla on pitkästä aikaa vain yksi ottelu. Yhden pelin viikko on Halmeelle mieleen.

- Rasitus alkaa näkyä pelaajissa, ja paljon pelanneille on tullut myös kaikenlaista kolhua. Saadaan keskittyä palautumiseen ja harjoitteluun sekä kuntoutetaan pelaajia. Sunnuntaina sitten taas pelataan.

Sunnuntaina 19.5. klo 18:30 pelataan Tammelassa Kakkosen ottelu TPV – FC Inter/2. Vastus on kovaa luokkaa, sillä turkulaiset johtavat lohkoa, ja ovat kuudessa ottelussa tehneet peräti 25 maalia.

Otteluliput ennakkoon https://www.lippu.fi/artist/tpv/

TPV:n kokoonpano:

Sami Maja
Eino-Veikko Ek
Elmeri Riikonen > 67’ Mauno Siren
Akseli Paavola
Tuomas Lehti
Roope Kostiainen
Ville Puustinen
Juuso Yli-Rajala
Santeri Pitkäkoski
Emenike > 67’ Jasi Kinnunen
Tomi Ylinen

Kalle Kohonen
Aleksi Rantanen
Lauri Seppälä
Miska Huttunen
Wihtori Vänttinen