29
TOU
18.30
Edustus Miehet, Miesten Kakkonen

SexyPöxyt - TPV   1 - 2

Espoo, Laaksolahti TN

Punakone haki jälleen Espoosta pisteet

Kuva: Jarkko Isto

Helteinen keskiviikko ei ollut helpoimmasta päästä, mutta nihkeänkin esityksen jälkeen TPV haki Espoosta jo toisen voiton muutaman päivän sisään. Isäntänä toiminut SexyPöxyt kaatui tiukan taiston jälkeen lukemin 1-2 (1-1).

TPV ei päässyt alussa pelistä kunnolla jyvälle, ja pienen mylläkän jälkeen Pöxyt siirtyivätkin johtoon yhdeksännellä peliminuutilla. Punakoneen esitys onneksi parani ottelun edetessä. Lopulta juuri ennen puoliaikaa Tomi Ylinen laukaisi tuiki tärkeän tasoituksen.

Toisella jaksolla peli aaltoili päästä toiseen. Punaista lankaa ei ollut koko aikaa havaittavissa. Punakone sai omat tilaisuutensa. Pari minuuttia ennen täyttä aikaa isäntien haksahduksesta päästiin rankaisemaan: Emenike teki ratkaisevan 1-2 maalin, ja hetkeä myöhemmin Punakoneen juhlat saivat alkaa.

Päävalmentaja Markus Halme oli luonnollisesti pisteisiin tyytyväinen, mutta pelistä löytyi parannettavaa.

- Ottelun alkupuolen olimme oikeastaan kaikessa vähän perässä. Ensimmäisen jakson loppupuoli oli meiltä parempaa tekemistä. Pääsimme jo luomaan tilanteita, ja kaksinkamppailuistakin alkoi tulla tulosta. Tasoitus oli täysin oikeutettu.

Toisella jaksollakin löytyi vielä sanomista, mutta lopun maali kirvoitti hymyn päävalmentajan huulille.

- Peli meni ajoittain hosumiseksi, mutta saimme riittävästi luotua tilanteita. Ei tämä meiltä paras mahdollinen peli ollut, mutta voitto täytti vaatimukset. Kevätkierros on meidän osaltamme nyt paketissa. Pistemäärään voi olla todella tyytyväinen. Saamme nyt vetää hetken henkeä ennen seuraavaa peliä.

Seuraavaksi Punakone kohtaa Ilves/2:n vierasottelussa. Ottelu on siirtynyt päivää aikaisemmaksi: uusi alkamisaika on lauantaina 8.6. klo 16:00.

TPV:n kokoonpano:

Sami Maja
Roope Kostiainen > 89’ Aleksi Rantanen
Lauri Seppälä
Eino-Veikko Ek
Mauno Siren
Elmeri Riikonen > 59’ Akseli Paavola
Antti Kujala
Tuomas Lehti > 77’ Mohamed Koroma
Rudi Dieter > 59’ Emenike
Santeri Pitkäkoski
Tomi Ylinen

Kalle Kohonen
Juuso Juusela
Tomas Rantala