15
HEI
19.00
Edustus Miehet, Miesten Kakkonen

Ilves-Kissat - TPV   2 - 2

Tampere, Tammelan stadion TN

Voitto lipui käsistä viime hetkillä

Ilves-Kissat oli TPV:lle odotetun hankala vastus maanantai-illan paikallispelissä Tammelassa. Punakoneen kahden maalin johtoasema suli ikävästi. Lopputulos 2-2 (0-1) toi tärkeän sarjapisteen, mutta enemmänkin oli tarjolla. Viime hetken tasoitus jätti happaman maun suuhun.

TPV:n maaleista vastasivat Antti Kujala pilkulta sekä Juuso Yli-Rajala. Punakoneella oli edellisestä ottelusta vain kahden päivän huili, mikä näkyi jossain määrin pelin tempossa. Päävalmentaja Markus Halme vahvistaa tämän.

- Vähäinen lepoaika kyllä tuntui poikien pohkeissa. Paremmalla liikkeellä olisimme voineet saada ratkaistua pelin ajoissa.

Ilves-Kissat tuli odotetulla taktiikalla otteluun. Joukkueen otteet olivat aikaisempaa nähtyä yhtenäisempiä.

- Kissat puolusti syvältä, ja teki teräviä vastahyökkäyksiä, mikä oli odotettua. Joukkue pelasi tällä kertaa paljon kurinalaisemmin, Halme jakoi vastustajalle tunnustusta.

Lopussa hermostuneisuus näkyi kentällä rikkeinä. Lopun tasoituksen Kissat teki pilkulta.

- Ehkä me pelkäsimme liikaa virheitä ja pallonhallintamme muuttui vaarattomaksi. Sitten peliin tuli oikein klassinen kaaosloppu ja viime hetken takaisku. Näistä on vain opittava.

Ensi viikonloppuna Punakoneella on edessä kova reissu Turkuun, jossa isäntänä toimii lohkoa johtava FC Interin kakkosjoukkue. Ottelu pelataan sunnuntaina klo 15:00.

TPV:n kokoonpano:

Sami Maja
Lauri Seppälä > 71’ Aleksi Rantanen
Santeri Pitkäkoski
Ville Puustinen
Juuso Yli-Rajala
Tomi Ylinen
Akseli Keso > 88’ Juho Mattila
Tuomas Lehti > 59’ Elmeri Riikonen
Roope Kostiainen > 59’ Mauno Siren
Rudi Dieter > 46’ Miska Huttunen
Antti Kujala

Johan Pihlajamäki
Juuso Juusela