Edustus Miehet, Miesten Kolmonen

TP-T - TPV   1 - 4

Tampere, Lamminpään Urheilukenttä N

TPV säilytti etumatkansa

TPV:n miesten edustusjoukkue ei antanut Tampereen Peli-Tovereiden yllättää itseään, vaan haki pisteet Lamminpäästä lukemin 1-4 (0-2). Tuomas Lehti ja Juho Mattila latasivat kaksi maalia mieheen, ja tähän TP-T:llä ei ollut vastausta. Punakoneen etumatka NoPSiin säilyi siis neljässä pisteessä, kun sarjaa on jäljellä kolme kierrosta.

Maalinteko alkoi ottelussa vasta puolen tunnin jälkeen: Rudi Dieter sai pystypallon, jonka jälkeen Lehti sai nauttia tarkasta syötöstä. Punakoneen maalihai nautiskeli kauniin ja rauhallisen vedon takanurkkaan. Kymmenisen minuuttia tästä Lehti antoi tarkan vapaapotkun maalille, jossa Mattila oli sadasosasekunnin tarkkuudella oikeassa paikassa.

Toistakin jaksoa tahkottiin ilman maaleja lähes puoli tuntia, kunnes TP-T pääsi kaventamaan maalinedushässäkästä. Tämä ei saanut Punakonetta panikoimaan, vaan Lehti teki illan toisen osumansa Emeniken oivaltavasta syötöstä – puolustajat jäivät jälkeen, ja Lehti sijoitti tarkan ja hiljaisen lirun maalin perukoille. Loppunumerot kikkaili Mattila kulmapotkusta, ja vajaalla viimeisen vartin pelannut TP-T oli lyöty.

TPV on edennyt sarjassa ilman pistemenetyksiä jo hyvän aikaa, ja joukkueessa on palaset mukavasti kohdallaan. Päävalmentaja Ash Civil on tilanteesta luonnollisesti hyvin tyytyväinen:

”Kyseessä ei ehkä ollut kauden paras esityksemme, mutta kontrolloimme peliä mukavasti. Tärkeintä oli tietysti saada kolme sarjapistettä. Mukavaa oli myös saada maaleja aikaiseksi suunnitelluista kuvioista. Tuoppi (Lehti) oli jälleen kärjessä väsymätön ja armoton, ja siksi hän tekee jatkuvasti maaleja. Myös Juhon maalit olivat kovan työn tulos.”

Joukkue jatkaa kauttaan keskittymällä otteluun kerrallaan:

”ACE oli viimeksi todella hyvä meitä vastaan, joten luvassa on varmasti mielenkiintoinen ottelu. Meillä on käsitys siitä, miten he haluavat haastaa meidät, ja millä tavalla selviämme haasteesta. Nyt kannattaa tulla paikan päälle syksyn tärkeisiin peleihin.”

TPV – ACE Kaupissa perjantaina 22.9. klo 20:00. Kaikki mukaan!

TP-T – TPV 1-4 (0-2)
31’ 0-1 Lehti
42’ 0-2 Mattila
73’ 1-2 Riponiemi
78’ 1-3 Lehti
90’+1 1-4 Mattila

(0-2)
31'MaaliLehti Tuomas
42'MaaliMattila Juho
73'MaaliRiponiemi Iiro
78'MaaliLehti Tuomas
91'MaaliMattila Juho