Edustus Miehet, Miesten Kolmonen

FC Melody - TPV   1 - 14

Kauppi 2 TN

Punakone oli kaikessa parempi

FC Melodyn ja Punakoneen välisen ottelun ensitahdit näyttivät, mitä tuleman pitää: TPV:llä oli jo ensimmäisen minuutin aikana kolme hyvää maalipaikkaa. Avausmaalia saatiin odottaa seitsemännelle minuutille, ja pitkin ottelua Punakoneella oli varaa hukata lukuisia maalintekopaikkoja. Silti ottelun numerot kirjattiin TPV:n voitoksi peräti 1-14 (0-7).

TPV piti vauhtia, syötteli nopeasti, prässäsi väsymättä ja suoritti lukemattomia riistoja ottelun aikana. Melody ei ollut valmistautunut tämänkaltaiseen pyörremyrskyyn millään tavalla, vaan sarjapaikan varmistaneet isännät olivat alusta loppuun vastaanottajan asemassa.

Maaliahnein Punakoneesta oli puoliajalla sisään tullut Roope Tuomi, joka teki neljä maalia ja oli muutenkin koko ajan nuottimiesten riesana. Myös Tuomas Lehti, Emenike sekä Tino Keväänranta tekivät hattutemput. Tommi Smeets maalasi yhden kerran. Koko joukkue esiintyi todella mallikkaasti.

Ash Civil oli lyhytsanainen, mutta silminnähden tyytyväinen esitykseen: - Ei ollut mikään helppo paikka tulla tähän peliin, mutta joukkueen intensiteetti oli todella korkealla tasolla, ja erityisesti ensimmäisellä jaksolla emme antaneet vastustajalle armoa. Ensi lauantaina on edessä uusi tehtävä, ja aiomme jatkaa samalla intensiteetillä. Jos onnistumme siinä, voimme parantaa vielä maalieroamme runsaastikin. Olen pojista todella ylpeä – he tekivät oikeita asioita oikeaan aikaan.

Rökälevoitolla TPV otti tasapisteissä olevan NoPSin maalieroa kiinni, ja viimeiselle kierrokselle jäi vielä panosta. NoPS voitti viereisellä kentällä oman ottelunsa TP-T:tä vastaan 0-2. Viimeisellä kierroksella NoPS kohtaa kotiottelussa Loiskeen, ja TPV:llä on Kaupissa vastassa ACE.

TPV – ACE pelataan siis lauantaina 8.10. klo 16:00 Kaupissa. Kaikki mukaan jännittämään runkosarjan huipennusta!

(0-7)
7'MaaliKeväänranta Tino
14'MaaliKeväänranta Tino
19'MaaliMbachu Emenike
26'MaaliLehti Tuomas
33'MaaliLehti Tuomas
35'MaaliKeväänranta Tino
44'MaaliSmeets Tommi
52'MaaliMbachu Emenike
54'MaaliTuomi Roope
60'MaaliLehti Tuomas
64'MaaliWallenius Jussi
68'MaaliTuomi Roope
71'MaaliTuomi Roope
72'MaaliTuomi Roope
83'MaaliMbachu Emenike