23
SYY
20.00
Edustus Miehet, Miesten Kolmonen

TPV - Tampere United/2  2 - 2

Kauppi 3 TN

Tärkeä kotiottelu perjantaina Kaupissa

TPV isännöi perjantaina Kaupissa Tampere Unitedin kakkosjoukkuetta. Ensi kaudeksi Kauppiin muuttoa tekevä Tampere United/2 on Punakoneelle tuttu vastus, jossa on tuttuja pelaajia. Myös kakkosjoukkueen peliin on odotettavissa Unitedin kannattajia, joille on annettu informaatiota erillisessä otteluinfossa.

TPV tulee perjantain tärkeään otteluun uudessa tilanteessa, sillä alla on kaksi tappiota NoPSille ja Haka-j:lle. – Ei kukaan olettanut nousun tulevan meille tarjottimella. Monella muullakin on saattanut mennä useampi kausi Kakkoseen nousemisessa, kun sieltä on ensin pudottu, toteaa päävalmentaja Ash Civil.

Myöskään TamU/2 ei tule tarjoamaan helppoa iltapuhdetta, sillä joukkueen kausi on mennyt sangen hyvissä merkeissä. Silti valmennus on ottelun alla luottavainen: - Meillä on ollut kaksi todella kovaa peliä, ja nyt on aika palata voittojen tielle. Olemme harjoitelleet hyvin, ja pojat ovat hyvin latautuneita. Vastustajan puolella on monta erityisesti meidän suuntaamme näyttöhaluista pelaajaa.

Pelaajastatus on aivan tyydyttävällä tolalla – tosin puolustusta joudutaan järjestelemään uudestaan Po Law’n pelikiellon vuoksi. Luontevin vaihtoehto olisi Lauri Merikoski, joka ei kuitenkaan pääse armeijakiireiltään mukaan perjantaina.

Vieraspelissä Pyynikillä oli hyvä tunnelma, ja samaa odotetaan myös Kauppiin: - Tarvitsemme nyt kannattajiltamme kaiken mahdollisen tuen, joten nyt jos koskaan on aika tulla kannustamaan Punakone voittoon.

TPV – Tampere United/2 perjantaina 23.9. klo 20:00 Kaupissa. Tervetuloa!

Tilastot

2 - 2

Tampere United/2
(1-1)
8'MaaliLehti Tuomas
44'MaaliUnkuri Juha
62'MaaliHäkkinen Iikka
64'MaaliTuomi Roope

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista