TPV P20 ja miesten kakkosjoukkue kovassa vedossa kevätkaudella
P20Julkaistu: 28.06.2024 11.53

TPV P20 ja miesten kakkosjoukkue kovassa vedossa kevätkaudella

TPV:n P20 ja miesten kakkosjoukkue voivat olla tyytyväisiä kevätkauteensa. Menestys P20 Ykkösessä ja Miesten Nelosessa on ollut loistavaa. Valmentajina toimivat Leo Loukoila ja Gavin Dye ovat tehneet loistavaa työtä.

Miesten Nelosessa TPV/2 johtaa lohkoa. P20 sijoittui Ykkösessä kolmanneksi TPS:n ja FC Interin jälkeen.

Molemmat porukat ovat yhdessä ja samassa treeniryhmässä. Pelaajat liikkuvat joukkueesta toiseen sulavasti. Myös edustusjoukkueen treenirinki on tullut monelle tutuksi: edarissa on päässyt treenaamaan kaikkiaan neljätoista eri pelaajaa.

Joukkueiden kokoonpanoissa on nähty lähestulkoon ainoastaan P20 tai sitä nuorempia pelaajia. Yhteensä peliaikaa on saanut peräti 44 pelaajaa.

Vastikään TPV/2:ssa debytoi 14-vuotias Arsi Auvinen. Joukkueiden sisäistä maalipörssiä johtaa 15-vuotias Arian Javanmiri.

Leo Loukoila kommentoi kevään suoritusta tyytyväisen ylpeänä:

- Mielestäni kevät meni kaiken kaikkiaan hienosti. Saimme pidettyä suoritustason pääasiassa hyvänä, vaikka kokoonpanot elivät todella vahvasti pelien ja viikkojen välillä. Treeniryhmässä on hyvä tekemisen meininki. Lähdemme työskentelemään kohti syksyn kovia tavoitteita, joita ovat nousu Kolmoseen sekä P20 SM-karsintapaikka.

Gavin Dye korostaa joukkueiden positiivista trendiä.

- Edellisestä kaudesta on menty todella isoin harppauksin eteenpäin. Nuoret pelaajat ovat saaneet arvokasta kokemusta P20 sekä miesten peleistä. Myös edustusjoukkueen treeneihin osallistuneiden iso määrä on mahtava juttu. Nuoret ovat osoittaneet kykynsä, kovan asenteensa ja kypsyytensä riittävän näihin ympyröihin. Motivaatiomme on kova, joten jatkamme työtä tavoitteittemme saavuttamiseksi.