TPV:n paluu Tammelaan – kausi alkuun paikallispelillä
Edustus MiehetJulkaistu: 06.04.2024 10.30

TPV:n paluu Tammelaan – kausi alkuun paikallispelillä

TPV aloittaa Kakkosen kautensa sunnuntai-iltana Tammelassa. Vastassa on Ilveksen kakkosjoukkue. Ottelu alkaa sunnuntaina 7.4. klo 19:00.

Punakoneen valmistautuminen kauteen on sujunut mallikkaasti. Joukkuetta on kasattu huolella, ja viime kauden rungon lisäksi mukaan on saatu uusia pelaajia sekä mieluisia paluumuuttajia.

Harjoitusottelut ovat sujuneet nousujohteisesti. Pre-seasonin viimeinen harjoitusottelu pelattiin kaksi viikkoa sitten Hämeenlinnassa HJS:ää vastaan. Hyvätasoinen kamppailu päättyi 2-2.

Sunnuntaina vastaan tuleva Ilves/2 on laadukas ja hyvin valmennettu joukkue, jossa on nuoria nousevia pelaajia. Päävalmentaja Markus Halme tiedostaa tämän.

- Kyseessä on erittäin hyvin organisoitu ja vaarallinen vastustaja. Meidän oma pelimme pitää onnistua hyvin, jotta pystymme taistelemaan täysistä pisteistä.

Saapuminen Tammelaan

Lipuilla ja kausikorteilla sisään tulevien katsojien sisäänkäynti on A-katsomon Tammelan koulun puoleisesta päädystä (AD). Myös alle 13-vuotiaat lapset tulevat stadionille AD-portista.

TPV:n toimitsijat, kultakorttilaiset yms. sisäänkäynti on Salhojankadun puolelta VIP-sisäänkäynnistä.

Suositeltavin tapa hankkia liput ottelutapahtumiin on kausikortti, jolla ottelutapahtuma tulee tuntuvasti yksittäistä ottelulippua edullisemmaksi.

TPV verkkokaupan kautta saat ostettua perinteisen fyysisen kausikortin. Kortin voi noutaa helmikuusta eteenpäin TPV:n toimistolta, sen saa lunastettua lipunmyynnistä tai se postitetaan kotiin. Kausikortin hinta 115€, alennusryhmät 90€.
Lippupiste myy TPV:n mobiilikausikortteja. Lippupisteestä saa ostettua ennakkoon ottelulippuja myös yksittäisiin otteluihin. Ottelulipun hinta 13€, paikallispelit 13€ ennakkoon Lippupisteestä ja 16€ stadionilta.

Ennen ottelua esiintyy Pöölö & Ystävä -duo.

Fanimyyntipisteessä on myynnissä TPV-fanikamaa. Saatavilla on myös game worn -pelipaitoja kahdelta edeltävältä kaudelta.

Tavataan Tammelassa!