Sami Majalle jatkosopimus!
Edustus MiehetJulkaistu: 07.02.2024 18.37

Sami Majalle jatkosopimus!

Viime kauden runkomiehistön jatkosopimukset saivat eilen jatkoa, kun Sami Maja allekirjoitti kauden 2024 kattavan sopimuksen. 24-vuotias maalivahti liittyi Punakoneeseen jo kauden 2021 aikana, ja vastuu on kasvanut kausi kaudelta: nousuun päättyneellä toisella Kolmosen kaudella Maja pelasi kaikki 22 sarjaottelua.

Maja tunnetaan ahkerana treenaajana, jonka tyyliin kuuluu otteluissa aktiivinen ja katsomoon asti kuuluva pelinohjaus. Uutta kautta viime kauden luottovahti odottaa innolla:

”Oikein hyvät fiilikset on sopimuksesta. Harjoitukset ovat jatkuneet jo hyvän aikaa ja valmennuksella tuntuu olevan selkeät suunnitelmat tulevasta. Valmennus on muutenkin tuttu aiemmilta kausilta, joten suuria muutoksia sen osalta ei ole ollut, vaikka päävalmentaja vaihtuikin. Kakkonen on sarjana pykälää kovempi ja tänä vuonna on luvassa paljon paikallisotteluita. Lisäksi uusittu Tammela on hieno asia, joten kaikkien kannattaa liittyä kesän jalkapallojuhliin.”

Tule sinäkin Tammelaan: hanki kausikortti!

TPV verkkokaupan kautta saat ostettua perinteisen fyysisen kausikortin. Kortin voi noutaa helmikuusta eteenpäin TPV:n toimistolta tai se postitetaan kotiin ennen kauden alkua.

Lippupiste myy TPV:n mobiilikausikortteja.