Akseli Kesolle jatkosopimus!
Edustus MiehetJulkaistu: 15.01.2024 09.34

Akseli Kesolle jatkosopimus!

TPV:n toimistolta kuuluu jälleen sopimuspapereiden rapinaa – tällä kertaa nimensä kauden 2024 kattavaan jatkosopimukseen raapaisi keskikenttäpelaaja Akseli Keso, joka aloittaa Punakoneessa jo kolmannen kautensa.

21-vuotias Keso ei kerennyt asepalveluksen ja loukkaantumisten vuoksi pelaamaan viime kaudella kuin viisi sarjapeliä, joissa syntyi kaksi maalia. Ensi kaudella tavoitteena olisi saada enemmän pelejä:

”Tavoitteena olisi tosiaan saada pitkästä aikaa ehjä kausi, ja peliaikaa haluan mahdollisimman paljon. Touhu näyttää tällä hetkellä hyvältä, ja vesi kielellä tässä odotellaan ensimmäisiä harjoituspelejä. Päävalmentaja vaihtui, mutta on mukavaa, että sama valmennus jatkoi muilta osin.”

Keso on valmis uuden sarjatason tuomiin haasteisiin:

”Uusi sarjataso tuo todella mieluisan haasteen, ja on mahtavaa päästä pelaamaan uudelle Tammelan Stadionille. Tammelassa tuli jo pikkupoikana katsottua paljon pelejä. Nähdään Tammelassa!!!”

Tämän viikon sunnuntaina Punakone pelaa ensimmäisen harjoituspelinsä. Ottelu Ilveksen kakkosjoukkuetta vastaan pelataan Pirkkahallissa sunnuntaina 21.1. klo 11:15.

Hanki kausikortti heti – tammikuussa saat sen erikoishintaan!

TPV verkkokaupan kautta saat ostettua perinteisen fyysisen kausikortin. Kortin voi noutaa helmikuusta eteenpäin TPV:n toimistolta tai se postitetaan kotiin ennen kauden alkua.

Lippupiste myy TPV:n mobiilikausikortteja.