Kaksi jatkosopimusta edustukselle!
Julkaistu: 15.12.2022 18.00

Kaksi jatkosopimusta edustukselle!

TPV sai tällä viikolla kaksi edustusjoukkueessa jatkajaa, kun viime kaudella laidalla tehokkaasti häärännyt Emenike ja joukkueen alakerrassa paikkansa sementoinut Wipe Vänttinen allekirjoittivat vuoden 2023 kattavat jatkosopimukset.

Emeniken tarkat syötöt ja sijoitukset olivat kaudella 2022 monta kertaa yleisön ilonaiheena. Jatkosopimus on siis mieluisa asia koko joukkueelle. Emenike itse on mielissään TPV:n meiningistä, ja jatkaa hyvällä fiiliksellä: - Olen hyvällä mielellä, ja joukkueessa on hyvä olla. Meininki on jatkunut tulevan kauden treeneissä samana, joten tämä on hyvä ratkaisu. Luotan joukkueen valmennukseen – tällä kaudella on syytä hoitaa maaliin se, mikä jäi erehdyksessä viimeksi kesken.

Wipe Vänttinen pelasi kuluneella kaudella laitapuolustajana. – Fiilis on hyvä, ilolla jatkan hyvässä ympäristössä ja joukkueessa. Tunnelma on uuden kauden kynnyksellä ollut melko lailla samanlainen kuin viimekin kaudella. Kovalla tempolla on menty ja pyritään olla valmiina, kun keväällä startataan. Tavoitteena on ehjä kausi ja joukkueen eteenpäin auttaminen. Joukkueen tavoitteena on ehdottomasti nousu, joka jäi viimeksi piippuun.

Lisää sopimusuutisia on tulossa ehkä hyvinkin pian!