Kolme jatkosopimusta edustukselle
Edustus MiehetJulkaistu: 29.11.2022 20.00

Kolme jatkosopimusta edustukselle

TPV aloittaa sopimusjulkistukset kolmella jatkosopimuksella. Nimensä ovat raapaisseet kauden 2023 kattavaan sopimukseen Aleksi Rantanen, Jasi Kinnunen ja Tuomas Lehti.

Puolustaja Aleksi Rantanen aloittaa edustuksessa jo kolmannen kautensa. Aleksi toteaa, että jatkamisen suhteen oli selvät sävelet: - Päätös jatkamisesta oli hyvin helppo, ja odotin että pääsen tekemään jatkosopimuksen. Viime vuonna armeija hieman sotki pelikuvioita, joten nyt olisi tarkoitus saada kokonainen kausi pelattua ilman, että pelivire kärsii. Töitä on paljon tiedossa.

Keskikenttäpelaaja Jasi Kinnunen teki nopean nousun edustukseen ja vakiinnutti paikkansa TPV:n avauksessa viime kaudella. Jasi totesi myös jatkon olleen selvä: - Ei ollut oikein muuta paikkaa mielessä. Joukkueessa on hyvä meininki. Tavoite on selvä: tällä kertaa on noustava Kakkoseen.

Hyökkääjä Tuomas Lehti aloittaa TPV:ssä toisen kauden. Viime kaudella 15 sarjamaalia pyssyttänyt Tuomas allekirjoitti jatkosopparin mielellään: - Ei olisi ollut mitään mieltä vaihtaa hyvästä joukkueesta muualle. Viime kaudella nousukahinat jäivät todella pienestä kiinni, mutta tällä kertaa on hoidettava se homma. Mieli on hyvä ja kotiasiat kunnossa.

Lisää sopimusuutisia seuraa tuonnempana!