TPV aloittaa Suomen Cupin vieraspelillä Pirkkahallissa
Julkaistu: 12.03.2022 10.15

TPV aloittaa Suomen Cupin vieraspelillä Pirkkahallissa

Sunnuntaina päivällä Viialan Peli-Veikot ja TPV pelaavat Suomen Cupin ensimmäisen kierroksen ottelun Pirkkahallissa. ViiPV toimii ottelussa kotijoukkueena. Ottelu alkaa klo 12:45, ja siihen on vapaa pääsy.

TPV on viettänyt hiihtolomaviikon jälkeen kiireisen treeniviikon valmistautuen otteluun sekä fyysisesti ja henkisesti. Aivan optimaalisesti valmistautuminen ei ole kuitenkaan sujunut – johtuen uutisista sairastuvalta. - Meillä on muutamia sairastapauksia, emmekä pääse aivan parhaalla kokoonpanolla liikkeelle, päävalmentaja Ash Civil tyytyy toteamaan. – Joka tapauksessa laitamme kentälle parhaan mahdollisen kokoonpanon.

– Olen sanonut aikaisemminkin, että cup-turnaukset ovat arvaamattomia, joten meidän pitää olla valmiita, emmekä missään nimessä ota matsia kevyesti. Olemme lomaviikon jälkeen kerranneet aiemmin harjoittelemiamme asioita, ja pistäneet hommaa kasaan. Emme ole erikseen scoutanneet vastustajaa, vaan olemme keskittyneet omaan tekemiseemme: miten haluamme pelata sunnuntaina ja miten haluamme pelata koko kauden ajan.


Täksi kaudeksi sopimuksen TPV:n kanssa tehnyt Juho Mattila odottaa sunnuntain ottelua innolla. – Tällä viikolla olemme pyrkineet pääsemään tauon jälkeen takaisin normaalirytmiin. Viikko on riittävä aika hakea hyvä tatsi ja fiilis meidän tekemiseemme.

Kysyttäessä parasta Suomen Cup -muistoa Mattila ottaa esille vuonna 2016 Pyynikillä pelatun viidennen kierroksen ottelun KuPSia vastaan. – Se oli hieno matsi. Oltiin loppujen lopuksi hyvin lähellä voittaa koko ottelu, mutta KuPS tuli lopussa tasoihin ja eteni jatkoajalla voittoon.

Vastustajasta ei Mattilalla ole tarkempaa tietoa: - Joukkueessa on muutama tuttu nimi, mutta en tiedä tämänhetkisestä tilanteesta paljon. Viimeisten kausien aikana ViiPV on noussut pariin otteeseen, joten nousujohteinen meno heillä on.

Tsemppiä Suomen Cupiin, pojat!!!