FUTISKLUBI KESÄLLÄ 2022

Se perinteisin jalkapallotoiminta! Futisklubin kaupunginosajoukkueet harjoittelevat omassa kotikaupunginosassaan ja pelaavat otteluita muita kaupunginosajoukkueita sekä lähialueiden muita joukkueita vastaan. Harjoitukset käynnistyvät toukokuussa ja kausi kestää syyskuulle. Harjoitukset ja sarjaottelut pelataan arkisin. Lisäksi kauden aikana on 3 viikonlopulle sijoittuvaa turnaustapahtumaa. Tapahtumia on pääsääntöisesti kahdesti viikossa. Futisklubissa voit vapaasti harrastaa ilman kilpailullisia tavoitteita.

Kesällä 2022 Futisklubin toimintamaksu on 150 euroa, lisätietoa toimintamaksusta TÄÄLLÄ.

Kaupunginosat ja aluejako

Aluejako määrittelee, miltä alueilta kaupunginosien joukkueet kootaan. Aluejako on ohjeellinen. Jos kaupunginosaan ei johonkin ikäluokkaan ilmoittaudu riittävästi pelaajia, joukkue voidaan koota useamman kaupunginosan pelaajista.

HALLILA

Hallila, Jokipohja, Koivistonkylä, Korkinmäki, Nirva, Taatala, Veisu

HERVANTA
Hervanta, Vuores