24
HUH
19.00
Edustus Miehet, Miesten Kakkonen

TPV - Ilves-Kissat  3 - 1

Tampere, Tammelan stadion TN

Punakone palasi voittojen tielle – Suomen Cupia perjantaina Kaupissa

Kuvat: Jarkko Isto

TPV kohtasi keskiviikkona Tammelassa paikallispelissä Ilves-Kissat. Ottelu oli tapahtumarikas ainakin maalipaikkojen suhteen, vaikka puoliajalle mentiinkin maalittomissa tasalukemissa. Lopulta Punakone kuitenkin kairasi voiton lukemin 3-1 (0-0).

Ottelu alkoi tunnustellen, mutta ensimmäistä maalipaikkaa ei jouduttu odottamaan viittä minuuttia enemmän. Molemmilla oli paikkansa, ja TPV joutui erityisesti ennen puolta tuntia puolustuskannalle. Paine kuitenkin kestettiin, ja jakson loppupuolella Punakone oli jälleen kuskin paikalla.Toisen puoliajan alussa TPV:lle tuomittiin rangaistuspotku, jonka Antti Kujala pisti varmasti sisään. Kymmenisen minuuttia myöhemmin johto tuplaantui, kun kulmatilanteessa Kissojen Niki Patjas puski pallon epäonnekkaasti omaan maaliin. Kissoilla oli omat mahdollisuutensa kaventaa peli, mutta Juuso Juusela iski helpottavan 3-0 osuman ennen 80. minuuttia.

Välittömästi tämän jälkeen Akusti Jalasvaara kavensi lukemiksi 3-1, mutta enempää osumia ei nähty. Punakoneen voitonriemua todisti stadionilla 209 katsojaa.

Markus Halme oli tyytyväinen pisteisiin, vaikka parannettavaakin jäi.

- Kissat oli hyökkäyksissään vaarallinen. Pääasiassa saatiin selvitettyä hässäkät hyvin, ja oma pallokontrollimme toimi varsin mallikkaasti. Kuitenkaan ei saatu kolmen maalin johdossa rauhoitettua peliä. Olen joka tapauksessa tyytyväinen, vaikka tekemistä pelissä on edelleen.

Perjantaina Suomen Cupia pelataan vain yhden välipäivän voimin.

- Suomen Cupin peliin tulee luonnollisesti jonkun verran kierrätystä. Saamme suhteellisen hyvin tuoretta miestä jalkeille. Iso derby Tampere Unitedia vastaan odottaa nurkan takana, mutta mennään peli kerrallaan. Cupissa haluamme päästä jatkoon ja saada onnistumisten kautta positiivisia fiiliksiä.

Kauaa siis ei Punakone ehdi henkeä vetämään, sillä perjantaina Kaupissa pelataan Suomen Cupia. Fish United – TPV pe 26.4. klo 19:45 Kauppi 3. Liput 5€, grilli ja pannu kuumana!

TPV:n kokoonpano keskiviikkona:

Kalle Kohonen
Eino-Veikko EK
Santeri Pitkäkoski
Juho Mattila
Juuso Yli-Rajala
Tomi Ylinen
Tuomas Lehti > Wihtori Vänttinen 75’
Elmeri Riikonen > Samuli Sipilä 67’
Mauno Siren > Juuso Juusela 67’
Antti Kujala > Emenike 84’
Miska Huttunen > Roope Kostiainen 46’

Sami Maja
Ville Puustinen