TP-T - TPV   1 - 3

Kauppi 3 TN

TPV parempi juhlaottelussa

Kuvat: Jyri Haapanen

TPV oli jälleen lauantaina elementissään Kaupissa, ja vei 75-vuotisjuhliaan viettäneeltä Tampereen Pelitovereilta sarjapisteet mukanaan ansaitusti lukemin 1-3. Punakone oli matsissa edellä, ja vaikka ”Amurin Arsenaali” teki ajoittain Paltsarien elämän vaikeaksi, jatkoi TPV määrätietoista työtään lohkossa. Samalla Punakone pilasi nousukuntoisten kannattajien juhlat.

Yksi ottelun ratkaisevia tekijöitä oli, että Punakone käytti paikkansa tehokkaasti jo matsin alussa. Jo ennen kymmentä minuuttia Roope Tuomi hyödynsi Emeniken mestarillisen syötön, ja kaunis maali virvoitti vaativammankin futisfanin sielua. Vajaa kymmenen minuuttia tästä Tuomas Lehti oli tilanteessa hienosti hereillä, ja vei TPV:n jo kahden maalin johtoon. Tämän jälkeen Punakone oli hieman passiivisempi, mutta varsinaista hätää ei ollut seuraavan vartin aikana, kunnes puolustuksen haksahdus päästi Pelitoverit maalin päähän – Amin Chouaib pisti pallon verkkoon väkisin.

Toisella jaksolla TPV kasvatti painetta reilun tunnin kohdalla ja pari kertaa saatiin jo ihmetellä, miten kolmas maali jäi syntymättä. 68. minuutilla Po Law oli Emeniken vaparin jälkeen tuttuun tapaan pääpallossa etevin, ja puski Punakoneen jo kahden maalin johtoon. Samalla Law ja TP-T:n Samuel Bashmakov kolhivat itseään siinä määrin, että molemmat joutuivat vaihtoon.

TPV piti johtonsa varmasti loppuun asti, ja jatkaa läntisen B-lohkon johdossa tukevasti. Ottelutapahtuma oli erittäin mukava, ja molempien seurojen edustajat olivat tyytyväisiä yhteistyössä tehtyihin järjestelyihin. Punakoneen päävalmentaja Ash Civil kehui omiaan säästeliäästi: - Vaikka esitys oli meiltä hyvä, emme missään vaiheessa olleet täysin turvassa koko ottelun aikana. Aikaiset maalit toki auttoivat meitä. Pelitoverien vastahyökkäykset olivat vaarallisia, joten puolustuslinjan piti olla koko ajan tarkkana.

- Iloksemme Po sai tehtyä maalin, mutta harmillisesti mies joutui tikattavaksi. Toivotaan, että Po nähdään ensi perjantaina jälleen riveissämme. Tarina on silloinkin tuttu: meidän täytyy jatkaa pisteiden metsästämistä sarjan loppuun asti.

TPV pelaa perjantaina vierasottelun NoPSia vastaan. Ottelu alkaa Nokian keskuskentällä 9.9. klo 18:00.

Ottelun maalit:

10’ 0-1 Lehti
18’ 0-2 Tuomi
33’ 1-2 Chouaib
68’ 1-3 Law

(1-2)
10'MaaliTuomi Roope
18'MaaliLehti Tuomas
33'MaaliChouaib Amin