Santeri Pitkäkoski Punakoneen puolustukseen
Edustus MiehetJulkaistu: 23.01.2024 09.24

Santeri Pitkäkoski Punakoneen puolustukseen

Punakoneen ensimmäinen uusi kasvo tulevalle kaudelle on keskuspuolustaja Santeri Pitkäkoski, joka on vakuuttanut valmennuksen tähänastisilla otteillaan. Ilves-taustainen 21-vuotias Pitkäkoski liittyi Punakoneen treenirinkiin joulukuussa.

”Pelasin Ilveksen eri ikäluokissa sekä kakkosjoukkueessa kaikkiaan 13 vuotta. Intin jälkeen kipinä hieman hiipui, ja pelasin Oriveden Tuiskussa Viitosta, jossa sain pidettyä pallotatsia yllä.”

Tutut pelaajat houkuttelivat Pitkäkosken TPV:hen kokeilemaan, ja homma lähti hyvin käyntiin. Pitkäkoski pitää Punakoneen meiningistä:

”Tuntuu tosi hyvältä, eikä ole tarvinnut katua hetkeäkään. Vauhtia on pidetty riittävästi, ja olen tykännyt porukasta. Valmennus joukkueessa on järkevällä pohjalla, ja luottamusta on syntynyt puolin ja toisin.”

Kauden odotuksista kysyttäessä Pitkäkoski miettii hetken:

”Yksilötasolla haluan kehittyä ja pitää kilpailullisessa jengissä myös hauskaa. Joukkueen tasolla odotan, että jokainen peli pelataan kovalla asenteella.”

Tammelasta jäi heti hyvä tunnelma:

”En ajatellutkaan, että tämä stadion voisi olla näin hieno. Täällä kaudesta tulee hyvä!”

Tule sinäkin Tammelaan: hanki kausikortti heti – tammikuussa saat sen erikoishintaan!

TPV verkkokaupan kautta saat ostettua perinteisen fyysisen kausikortin. Kortin voi noutaa helmikuusta eteenpäin TPV:n toimistolta tai se postitetaan kotiin ennen kauden alkua.

Lippupiste myy TPV:n mobiilikausikortteja.