Lohkon kärkiottelu perjantaina Kaupissa
Edustus MiehetJulkaistu: 19.05.2022 17.38

Lohkon kärkiottelu perjantaina Kaupissa

Perjantaina TPV:llä on edessä kauden tähän asti tärkein ottelu, kun vastaan tulee lohkoa puhtaalla pelillä johtava Tampereen Peli-Toverit. Nyt onkin korkea aika saapua Kauppiin, ja kannustaa Punakone voittoon. Ottelu alkaa perjantaina 20.5. klo 20:00, joten Kauppiin ehtii mainiosti Leijona-matsin jälkeen.

TP-T on amurilaislähtöinen seura, joka viettää tänä vuonna 75-vuotisjuhliaan. Joukkue on aloittanut sarjan todella vakuuttavasti. Illan vierasjoukkue on pelannut tähän mennessä viisi sarjaottelua, jotka se on kaikki voittanut yhteismaalein 24-7. Lähes viiden tehdyn maalin keskiarvo kertoo olennaisen joukkueen tulivoimasta. Toisaalta TP-T ei ole vielä pelannut yhtään nollapeliä: jokaisessa ottelussa vastustajat ovat päässeet maalintekoon.

Päävalmentaja Ash Civil on valmennustiimeineen ja joukkueen kanssa valmistautunut kärkiotteluun huolella: - Pelaajatilanne meillä on aivan hyvällä tolalla. Pari pitkäaikaisloukkaantumista on, ja parin pelaajan kanssa katsotaan tänään tilanne. Lisäksi Otto Keronen on pelikiellossa. Tätä matsia meidän leirissä on odotettu, ja tästä tulee mielenkiintoinen ottelu.

- Meidän on jälleen pidettävä päämme kylmänä, mitä tahansa ottelussa tapahtuukin. TP-T on tehnyt paljon maaleja, mutta on myös päästänyt niitä. Tästä ottelusta voikin tulla aikaisempia avoimempi, mikä sopii meille mainiosti. Pyrimme tekemään oikeita ratkaisuja kaikissa tilanteissa.

Juonikkaista kikoistaan tunnettu Tammelan Voiman kauden kummipelaaja Tino Keväänranta kommentoi huomista ottelua kesken hevosen kengityshommien: - On kiva, että nyt on vuorossa kärkipeli. Olen latautunut ja valmis pelaamaan. Selvästi huomaa muistakin, että koko joukkue odottaa tätä peliä. Näistä peleistä on pisteet napsittava. Olen sangen luottavainen ottelun suhteen – voittoa lähdetään hakemaan.

TPV – TP-T pe 20.5. klo 20:00 Kauppi
Liput 5€ - alle 15v ilmaiseksi
Makkara- ja kahvikioski
Anniskelualue
Tervetuloa!